"sprawozdnia" z posidania sprzętu KDR

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
olaaa

"sprawozdnia" z posidania sprzętu KDR

Post autor: olaaa »

czy napisaliście jakies potwierdzenie posiadania sprzętu do Ministerstwa zgodnie § 3 ust. 2 umowy użyczenia ?? bo my nie dostaliśmy jeszcze oryginału umowy i nie wiemy czy w tym wypadku trzeba to robić?? a nie wiem gdzie dzwonić żeby się czegoś dowiedzieć
aniulka

Re: "sprawozdnia" z posidania sprzętu KDR

Post autor: aniulka »

my robiliśmy sprawozdanie z otrzymanego sprzętu w casie i wysyłaliśmy mailem numery dot. legalności oprogramowania, co do umowy to też jej jeszcze nie dostaliśmy, wysyłałam maila do babki z ministerstwa co w tej sprawie ale póki co cisza...
ropski

Post autor: ropski »

Mam ten sam problem :/ Jest ktoś mądry ?:)
kot

Post autor: kot »

Ktoś pomoże ???
asyst1,2
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: asyst1,2 »

My też jeszcze nie mamy umowy, ale dzwoniłam do ministerstwa i już wysyłają, powinny być w przyszłym tygodniu. A o loginy i hasła to dzwońcie i pytajcie też do ministerstwa, moja przesyłka z loginem i hasłami nie została przyjęta przez pracownika gminy ( nie wiem dlaczego) i wróciła z powrotem do ministerstwa, muszą wysłać jeszcze raz
olaa

Post autor: olaa »

asyst1,2 a co z tym sprawozdaniem o którym mowa w umowie ?? coś wiesz??
asyst1,2
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: asyst1,2 »

olaa , na ten temat nie wiem nic, dostane umowę to będę się zastanawiać;)
ODPOWIEDZ