szkoła angielska
szkoła angielska
Mam pytanko. Pani ma trójkę dzieci, wszystkie się uczą, ale córka w Szkocji w szkole West College Scotland. Mam zaświadczenie. Nauka trwa rok. Czy na takie zaświadczenie można przyznać Kartę Dużej Rodziny?
Re: szkoła angielska
ja miałam taką sytuację opisaną zresztą poniżej... jedno z dzieci uczyło się za granicą.... rodzicom przyznałam karty, dwójce dzieci które się uczą w PL też, ale tej dziewczynie co uczy się za granicą to nie...ze względu na MIEJSCE ZAMIESZKANIA... matka zresztą nie nalegała więc zaznaczyła że nie wnosi o przyznanie karty dla tej córki , skoro uczy się za granicą to tez tam mieszka.
- ludek
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: szkoła angielska
Należałoby najpierw zdefiniować co to jest szkoła (lub szkoła wyższa). Jeśli weźmiemy definicję ustawową (np. z ustawy o systemie oświaty) to jakiś Łestkoledż szkołą nie jest. Może to w ogóle jakaś szkoła nauki jazdy albo coś?sylwia1980 pisze:Mam pytanko. Pani ma trójkę dzieci, wszystkie się uczą, ale córka w Szkocji w szkole West College Scotland. Mam zaświadczenie. Nauka trwa rok. Czy na takie zaświadczenie można przyznać Kartę Dużej Rodziny?
Poza tym to miejsce zamieszkania o którym pisze xxxxx to też dobry powód odmowy.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
Kodeks Hammurabiego
Oprócz szkoła angielska - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
meil aktywujący
"sprawozdnia" z posidania sprzętu KDR
czy ojcu tez przyznac kartę?
koszt wydania duplikatu
ODMOWA - jedna decyzja czy dla każdego członka rodziny osobn
Szkolenia e learning
System
Karta i problemy