Do - \"duffy\"
Przestrzeganie prawa jest obowiązkiem także naszych OP, a
Twoja postawa wskazuje, że nie bardzo radzisz sobie ze zwykłą prymitywną zazdrością.
Ty Adam puknij sie w głowę!!! Nie chodzi o zazdrość, tylko niesprawiedliwość. Zresztą ten temat jest poruszony w wątku dodatek za wychowawstwo. Szkoda słów, specjalnie te bzdury tu wypisujecie. To świadczy o waszej prymitywnej zawiści i chciwości, bo o braku taktu szkoda wspominać.
\"Szkoda słów, specjalnie te bzdury tu wypisujecie.\" Moze dla niektórych z Was bzdury, a dla innych impuls do przebudzenia się z tej niemocy organizacyjno-prawnej jaka trapi niektóre placówki opiekuńcze po przejęciu je przez resort pracy.
Aga,duffy jeżeli taka jest Wasza świadomość prawna i uważacie, że nic się nie da zrobić, to niestety Wasz problem.
Nie powinien Was więc dziwić lekceważący stosunek Waszych przełożonych do problemów z jakimi musicie na codzień się spotykać.
Uważam, że przestrzeganie prawa jest obowiązkiem wszystkich.
Adamie szanujmy się. Do obserwatora wiem Adam ma pełne prawo wypowiadania się itd Więc nie odsyłam na strony ZNP. Co do jasności i niemocy prawnej my nie mamy nic odgórnie Ty masz to wszystko na tacy a ja musze iść np tłumaczyć że świerzb czy wszawica czy dzieci z niedostosowaniem społecznym to trudne warunki więc może jakikolwiek dodatek oczywiście nie taki jak KN a dostaje kartke od dyrekcji nie pasuje wolna droga oczywiście w starostwie tak samo więc nie pisz mi tu o świadomości prawnej i niemocy stań przed ścianą powal głową w beton to poczujesz się choć troszke jak my