praca w MOW i Domu Dziecka - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 09 lis 2009, 23:45

Chciałabym zapytać Was czy po licencjacie z resocjalizacji można się ubiegać o pracę w MOW lub w Domu Dziecka? Dodam, że po licencjacie chciałabym kontynuować naukę na studiach uzupełniających, ale jeszcze nie wybrałam do końca kierunku. I byłabym bardzo wdzięczna za bliższe informacje na temat orientacyjnych zarobków \"świeżych\" wychowawców. Zdaję sobie sprawę, że po pedagogice nie zarabia się za dużo, ale wybrałam ten kierunek z chęci pracy z dzieciakami, często trudniejszymi, co nie znaczy gorszymi. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam!!!
~Ola

Napisano: 10 lis 2009, 4:47

w domu dziecka możesz. co do MOW nie jestem pewna, więc nie piszę. Najlepiej zapoznać się z rozporządzeniami.
~....

Napisano: 10 lis 2009, 12:08

dzięki:))
~Ola

Napisano: 24 lis 2009, 0:43

W domu dziecka mozesz w MOW również licencjat daje ci uprawnienia do wykonywanai pracy w charakterze wychowawcy, pedagoga placówki.
~Ajka

Napisano: 24 lis 2009, 2:13

Dziękuję Ci za odpowiedź.
~Ola

Napisano: 24 lis 2010, 23:54

A jesteś pewna, że chcesz tam pracować? wiessz na czym polega ta praca? przemyśl to sobie zanim podejmiesz decyzję.
~aga

Napisano: 25 lis 2010, 11:32

u mnie pracuja wychowawcy po licencjacie w domu dziecka.zaznaczam ze jest to placóka niepubliczna.na dzien dzisiejszy maja podstawe 2400zł brutto i wcale im sie nie spieszy robic mgr gdyz po tym ma sie 100zł wiecej.osobiście wybralabym terapie rodzinnna jako studia uzupełniajace.
~zosia

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x