ktos z was robił formularz sg-01 w części dotyczącej dodatków mieszkaniowych
? Macie jakies wyjaśnienia? pjawia się komunikat ze kwota w zł dodatkow podzielona przez liczbe swiadczen nie moze byc wieksza niz 400 zł? macie coś takiego?
podałam tam przyczynę wzrostu świadczeń, Maxima czy u Ciebie w sprawozdaniu również przy pozycjach pojawił sie ten wykrzyknik i wskzanie, że przekroczono 400?Maxima pisze:na dole, w ramce należy podać przyczynę wzrostu świadczeń w porównaniu do roku ubiegłego
taknikas78 pisze: ↑02 lut 2023, 9:29Maximapodałam tam przyczynę wzrostu świadczeń, Maxima czy u Ciebie w sprawozdaniu również przy pozycjach pojawił sie ten wykrzyknik i wskzanie, że przekroczono 400?Maxima pisze:na dole, w ramce należy podać przyczynę wzrostu świadczeń w porównaniu do roku ubiegłego
a mogę wiedzieć przy których lokalach? u mnie przy TBS, przeliczyłam wszędzie te decyzje i wskaźnika 70 % wydatków(bo taki mamy w Gminie) dodatek nie przekracza.Maxima pisze: ↑02 lut 2023, 11:14taknikas78 pisze: ↑02 lut 2023, 9:29Maximapodałam tam przyczynę wzrostu świadczeń, Maxima czy u Ciebie w sprawozdaniu również przy pozycjach pojawił sie ten wykrzyknik i wskzanie, że przekroczono 400?Maxima pisze:na dole, w ramce należy podać przyczynę wzrostu świadczeń w porównaniu do roku ubiegłego