To że piszesz z capslockiem i jakąś mega czcionką nie czyni twojej wypowiedzi ani mądrzejszej ani kulturalniejszej ani ważniejszej. Gdybyś gościu był facetem pomyślałbym że masz kompleks jak Donald trump.
A strajk w Wierzbicy i federacja - cóż na pewno się przejmą buhaha
Próbuję dodać informację/oświadczenie na temat bezczelnego wykorzystywania mojej cyber tożsamości na tym forum... dodawania wpisów, które nie są mojego autorstwa! Przy zgłoszeniu postu do moderacji pojawia się błąd...podobnie jest w przypadku opublikowania informacji/oświadczenia w w całości lub w części.
Blokowana dotychczas wiadomość:
Moje oświadczenie/informacja dla użytkowników/użytkowniczek Portalu OPS.pl
Nie jestem autorem wpisów z nickiem „anqoc” oraz komentarza pod newsem, gdzie wykorzystano mój nick „angoc” oraz używany niegdyś bardzo często adres e-mail. Wpisy te godzą w moje dobre imię, są ewidentnym przykładem działań zmierzających do zniesławienia mojej osoby, mają znamiona czynu karalnego: „Karze podlega, kto, podszywając się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej”.
Widzę, że cześć naruszających moje dobre imię wpisów umieszczonych przez osobę/osóby wykorzystujących moją tożsamość/wizerunek, już zniknęła.
Nie mogę opublikować informacji na ten temat forum ops.pl ? Nie mogę zgłosić tych postów do moderacji…. Pojawia się komunikat o błędzie (obraz/skan w załączniku)
Jednocześnie oświadczam, że z dniem 8 stycznia 2016 r. Redakcja OPS.pl utraciła swoją dotychczasową niezależność/autonomię (tego dnia skontaktował się ze mną nowy właściciel Portalu/ Forum OPS.pl).
W dniu 15 lutego 2016 r. poinformowałem nowego właściciela Portalu/Forum OPS.pl (Firmę NETSTEL z Krakowa) o mojej odmowie współpracy na proponowanych przez tę firmę warunkach.
Ostatni news opublikowany w serwisie OPS.pl przez Redakcję OPS.pl, która działała w ramach porozumienia zawartego z firmą NetGraf z Krakowa (legendarnego założyciela Portalu/Forum) pojawił się 12.02.2016 r. (Tytuł: "Zakończył się strajk pracowników MOPS w Łodzi"). W dniu 17.02.2016 r. posiadałem jeszcze uprawnienia administratora/moderatora forum ops.pl, korzystając z tych uprawnień, nadałem wiadomości/tematowi "Bezpieczeństwo pracy pracownika socjalnego - ANKIETA" status ogłoszenia w dziale Pomoc Społeczna (forum ogólne). Tego dnia, albo następnego dnia, utraciłem uprawnienia administratora/moderatora forum ops.pl. Obecnie mam na forum status użytkownika zalogowanego: angoc - starszy referent i Andrzej - starszy referent. Administratorami /Moderatorami forum są obecnie pracownicy firmy NETSTEL oraz osoby, które były/są aktywnymi użytkownikami działu „Świadczenia Rodzinne”. Nie posiadam informacji na temat uczestnictwa firmy SYGNITY w "nowej jakości" istnienia portalu/forum OPS.pl (takie sugestie pojawiły się we wpisie jednego z użytkowników forum).
Powyższej wiadomości w całości lub wersji mocno skróconej nie mogę opublikować na forum ops.pl, podobnie jest w przypadku zgłaszania kontrowersyjnych postów do moderacji?! (opublikowano już w kilku profilach FB)
Załączniki
nowe_forum.JPG (53.81 KiB) Przejrzano 844 razy
Ostatnio zmieniony 07 mar 2016, 3:27 przez angoc, łącznie zmieniany 2 razy.
1. "Uczciwie byłoby też zmienić kolor czcionki poprawek"
poprawię się;
2. "Nie chcę wyjść na przesadnie milą osobę"
zagrożenie nie istnieje
3. "Dlaczego adminie nie usuwasz wpisów osób podszywających się za innych?"
większość staram się usuwać (jak zauważę). Tego ostatniego celowo nie usunąłem, żeby angnoc nie wyszedł na paranoika. Zresztą ten wpis jest taki beznadziejny, że na pierwszy rzut oka widać, że to troll. Pewnie twój kolega
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Czytaj ze zrozumieniem - federacja nie podejmuje pikiet bo o to prosił mediator. Te kilkanaście osób to i tak dla małego grajdoła jakim jest Wierzbica był sygnał czym zajmuje się władza lokalna.