Strajk w Wierzbicy !!! - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 10 z 13    [ Posty: 123 ]

Napisano: 16 lut 2016, 23:35

za ok. godzinę potwór z loch ness przemówi. Bijcie pokłony socjalni - czym nas tym razem zaskoczy - wiersz już był, może pieśń jakaś?

A dla kumatych kolejna odsłona wierzbicy
https://www.federacja-socjalnych.pl/aktu ... -wierzbice
hejt land

Napisano: 17 lut 2016, 0:11

hej wy pisze:Hej wy : młoda, antylizus,jan,werona, hejt land i jeszcze nie wiadomo jakie? macie teraz bardzo dużo czasu na zwolnieniach lekarskich :ugeek: :ugeek: wazeliniarze upadłej cz....... to wy się kompromitujecie na forum ogólnopolskim i to was pomoc społeczna nie potrzebuje . Co wy potraficie? straszyć ludzi, a nie im pomagać! Ale cóż jak się nie ma kierownika z wykształceniem socjalnym to czemu tu się dziwić.
Ani była kier, ani byli prac socjalni i te na zwolnieniach lekarskich z asystentem włącznie nigdy nie powinny pracować w tym zawodzie! To nie są pomagacze tylko kaci i uważam że wszystkie krytykujące ich posty dotyczą wyłącznie ich, a nie wszystkich pracowników socjalnych.Niech nie dorabiają sobie własnej teorii do swoich matactw i krętactw. Myślą,że jak mają co niektóre pieniądze to już są bezkarne. Sprawiedliwości nie było i nie ma, ani wśród ludzi , ani w sądach. Może będą miały sposobność się o tym przekonać, a może many, many :shock:

Aha jeszcze temat życzeń dla wójta: zapomniałyście jak biegałyście do poprzedniego wójta z kwiatami na imieniny? ,, Przyganiała motyka gracy,,
Trollu pasiasty wiesz, że jakaś tam Wierzbica to nie moja gmina, powiat ani województwo? :lol:
Bulwersuj się dalej a ja poczytam z przyjemnością ;)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 17 lut 2016, 11:10

heiland Ty naprawdę nie masz co robić lepiej wez się za robotę bo możesz stać się następny do wywalenia.
Iza1

Napisano: 17 lut 2016, 16:46

hejt land pisze:za ok. godzinę potwór z loch ness przemówi. Bijcie pokłony socjalni - czym nas tym razem zaskoczy - wiersz już był, może pieśń jakaś?

A dla kumatych kolejna odsłona wierzbicy
https://www.federacja-socjalnych.pl/aktu ... -wierzbice
Ale cie szlag trafia krolowo klamstw , szyderstw i matactw. To juz twoja agonia. Moze jeszcze w jakims markecie pokarzesz swoja klase. A potwor z loch ness to przy tobie pikus :ugeek:
Axel

Napisano: 17 lut 2016, 21:56

Iza1 pisze:heiland Ty naprawdę nie masz co robić lepiej wez się za robotę bo możesz stać się następny do wywalenia.
Wiesz co mi to? Domyśl się i zajmij się swoją robotą co by płaczu nie było :)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 25 lut 2016, 22:59

A cóż tak cicho w Wierzbicy? :o Nikt się nie chwali co w prokuraturze , w sądach :o ? Chyba kiepsko ! :!: :?:
iza2

Napisano: 26 lut 2016, 11:35

Przeprowadzone kontrole (m.in. PIP) wykazały nieprawidłowości w działaniach pracodawcy.
angoc

Napisano: 27 lut 2016, 23:59

info

Napisano: 28 lut 2016, 16:03

NIEZŁY macie BAŁAGAN w tej Wierzbicy. Totalny odjazd władzy. Totalny

@heiland
Poprawiono wulgaryzm.
hejtland

Napisano: 05 mar 2016, 15:51

DO TĘPYCH SOCJALNYCH pisze:Tak do Was jełopy socjalni kieruję moje wywody! Normalni socjalni nie powinni czuć się urażeni a tym bardziej brać to do siebie co napiszę.
Jak to czytam to aż mnie dziw bierze, że tak nieodpowiedzialne osoby pracują w pomocy społecznej wraz ze mną!
Wam to we łbach tylko Wy, Wy i Wy! A spójrzcie jacy Wy niedouczeni jesteście, wg mnie (Ci o których piszę to wszystko)
nadają się jedynie do zamiatania ulic i to nie w pełni bo ciągle o miotłę byście stali oparci i plotkowali z przechodniami!
Wasza głupota jest tak potężna i zaraźliwa, że serio na propagandę polecieliście w której napisane jest jak to "biedulki zarabiają po 150 zł miesięcznie" :lol: :lol: :lol:
Zero własnego myślenia tylko robienie burzy z gówna! Tak to widzę bo wycinek nie informujący w pełni zobaczyliście i rozdmuchujecie to!
A wiecie jak jest? Głupie pytanie które chyba powinno być uznane za retoryczne bo na pewno nie wiecie!
To Wam powiem: lenie pozostają na zwolnieniach czy tam innych przysługujących pierdołach i stąd te niskie kwoty NIBY WYNAGRODZENIA!.
Uuuuu głupio Wam teraz, że łykacie jak "łatwa Pani" (wiadomo jaka to Pani) przechodząca z racji wieku na emeryturę po dużej wysłudze?

A że tym strajkującym bidulkom ciągle źle to czemu się nie zwolnią?
Niech się zwolnią jak tak źle i tyle obowiązku jest!!! I pójdą do korporacji pracować, wtedy posmakują co to znaczy pieniądz za ciężką robotę w firmie wykorzystującej człowieka!
Teraz zostanę w Waszych oczach adresaci trollem/prowokatorem czy czymś tam innym ale mam to gdzieś bo jak Wy tak lubicie być prywatni i nie macie kont pisząc anonimowo to ja
uczynię to samo (administrator widząc ten post chyba wie o co chodzi) :)

JESZCZE RAZ POWARZAM MOJĄ RADĘ, JAK WAM TAK ŹLE TO ZWOLNIJCIE SIĘ! PO CO MACIE SIĘ MĘCZYĆ! IDŹCIE DO INNEJ FAJNEJ PRACY U PRYWACIAŻA I TAM SZUKAJCIE SWOICH PRAW!

A I PRZYJMIJCIE TO DO SIEBIE ŻE INNI MAJĄ GORZEJ OD WAS BEZ ŻADNYCH PERSPEKTYW
Święte słowa, ktoś idealnie opisał to. Nie pasuje to wyjazd i idź pracować na kasie a wtedy zobaczysz, że praca nie polega na piciu kawki całymi dniami :D
Gość

Strona 10 z 13    [ Posty: 123 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x