hejt land pisze:Ja również z waszą okolicą nie mam nic wspólnego, ale kobieto spać nie możesz z tej nienawiści i knucia. Wszędzie spisek, a jak sąd to pewnie za pieniądze, a jak krytyka to pewnie strajkujące i ich rodziny. Radzę udać się do specjalisty. Najgorzej stosować własną miarę i metody do innych.
młoda000 pisze:nie jestem z wierzbicy ani okolic. Droga Pani co piszesz po północy - rozumiem, że ciężko uwierzyć że ktoś ma swoje zdanie ale to nie powód by wpadać w paranoję, że tu wypowiadają się tylko byli i obecni pracownicy tego GOPSU. Ciężko przyjąć krytykę, szczególnie gdy nie ma się argumentów innych niż "WY BYŁYŚCIE GORSZE".
A szklana kula na to :hejt land pisze:Jedna pani tu próbuje zamącić nie koniecznie zdając sobie sprawę że nikt już jej nie akceptuje. Ale to jak z roszczeniowym klientem - dostaje decyzję odmowną i składa pięć wniosków następnych![]()
![]()
A sprawa prosta - dziewczyny w Wierzbicy upomniały się o normalność i ku uciesze byłych pracownic zwolnionych jak się zdaje za przekręty, same są teraz zwalnianie. Czytając o tym nie sposób nie odnieść wrażenia, że w tej gminie rządy absolutne sprawuje wójt i nikt nie ma prawa podskoczyć. Ale wersję drugą poznasz ok północy kiedy kopciuszek z tej gminy wyjdzie z balu u wójta i zasiądzie przed komputerem wróżąc jak ze szklanej kuli![]()
![]()