SYGNITY aktualizacja - Świadczenia rodzinne

Strona 8 z 11    [ Posty: 101 ]

Napisano: 07 sie 2015, 10:04

przy pisaniu decyzji "przesiadłem się" na word'a :mrgreen:
tomson

Napisano: 07 sie 2015, 10:23

czytam ten post i mam pytania

czy wizualnie również program do obsługi sr się zmienia? (może ktoś wrzuci screen?)

czy gdybym zrobiła aktualizację obecną również musiałabym się borykać z tymi problemami?

dlaczego to robią ? przecież program na którym pracuję jest przejrzysty? dobry? po jasną cholerę zmieniać coś co jest dobre czy nie lepiej szlifować polepszać zamiast nadawać roboty tylko ludziom?

no nie rozumiem tego wszystkiego

wg. mnie to z pomostem powinni coś zrobić bo pracowałam na obu programach i w mojej opinii zdecydowanie lepszy jest program do obsługi śr
wiolkii

Napisano: 07 sie 2015, 10:27

Czy ktoś z nową wersją może mi sprawdzić co porobiła mu ta zmiana z decyzjami rozkładającymi na raty? Czy poznikały Wam harmonogramy spłat, czy może ja nie wiem gdzie ich szukać? Czy też rzeczywiście decyzje rozkładające na raty stały się na powrót decyzjami naliczającymi i tak też są rozliczane? PILNE!!! :)
Bazyllo

Napisano: 07 sie 2015, 10:28

ja jeszcze nie mam wgranej aktualizacji,
ale mam pytanie czy w nowej wersji "poznikały" też podstawy prawne i uzasadnienia do decyzji - chodzi mi o słowniki tekstów do decyzji?
Jolla

Napisano: 07 sie 2015, 10:30

tak wygląda strona główna
Załączniki
ps.JPG
ps.JPG (57.83 KiB) Przejrzano 250 razy
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 07 sie 2015, 10:54

dziękuję ewalu

m
a
s
a
k
r
a

;(
wioliiii

Napisano: 07 sie 2015, 11:02

harmonogramów nie ma, mówił o tym na szkoleniu i pytał czy są nam potrzebne i czy je chcemy :D
"Jeżeli płacicie ludziom za to, że nie pracują, a każecie im płacić podatki, gdy pracują, nie dziwcie się, że macie bezrobocie."

Milton Friedman
Pani M.
Referent
Od: 24 maja 2015, 13:26
Zajmuję się: ŚW/FA/ŚR/DM/DE/KDR

Napisano: 07 sie 2015, 11:15

@poczatkujaca_91 Czyli tak jak myślałem, rozlicza jak zwykłą decyzję naliczającą, a nie system ratalny i dlatego odsetki nie grają :( No nic, rozliczam automatem, w końcu to coś ma homologację "góry" :P
Bazyllo

Napisano: 07 sie 2015, 11:23

są podstawy prawne i uzasadnienia - tylko trzeba ustawić na wersję zmienioną a nie podstawową , ale jak były w nich użyte znaczniki (np. ile osób w rodzinie, dochód na osobę w rodzinie ..) to tekst znacznika jest na decyzji a nie kwota dochodu rodziny czy ilość osób..
reni

Napisano: 07 sie 2015, 11:37

TO JAKAŚ MASAKRA TEN NOWY PROGRAM - mało mamy pracy to co było fajne i hulało teraz jak tyle pracy od nowa za...........j i nikt tego nie widzi!! jak zrobić wydruk dochodów w tym programie może Pawełek to wie i podpowie - bo mnie na koniec tygodnia nie będę się wk......... :lol:
dsr

Strona 8 z 11    [ Posty: 101 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x