SYGNITY aktualizacja - Świadczenia rodzinne

Strona 9 z 11    [ Posty: 101 ]

Napisano: 07 sie 2015, 12:51

ja dzisiaj nie robiłam wniosku z dochodami .. ale teraz weszłam we wszystkie wnioski, wybrałam pierwszy lepszy, wydruki, wydruk dochodów i idzie :D .. dziwnie ale idzie :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 07 sie 2015, 13:53

mi informatyk zrobił aktualizacje... narazie ok wkurza mnie zmiana aplikacji ze ś na FA i tak dalej:) robiłam dodatkowe zapotrzebowanie i z przyzwyczajenia podliczyłam, mówię coś mało, a tu FA na swoim profilu trzeba było zrobić:)
kiki2015

Napisano: 07 sie 2015, 14:50

mam problem z tym nowym całym programem, robiłam dec zakańczająca, nagle program mi znikł, więc włączyłam odnowa i nigdzie nie ma tamtej decyzji a jak chce jeszcze raz coś zrobić to mi wyskakuje takie coś
nazwa tabeli: DC_Decyzje
Identyfikator rekordu:DEC-ID=5042
Użytkownik:
Czas blokady: 5015.08.07 o 14.14.28

o co w tym kaman?
lato2015

Napisano: 10 sie 2015, 8:28

W głównym oknie trzeba wybrać zakładkę Administracja- Kontrola- lista blokad Jboss lub lista blokad odszukać rekord i usunąć blokadę
AaAgatka
Praktykant
Od: 02 lip 2015, 13:09
Zajmuję się:

Napisano: 11 sie 2015, 14:31

Mam pytanie, czy też macie problem z wydawaniem decyzji na ZP? Wprowadzam nowy wniosek, facet ma po raz 1 orzeczenie, wniosek złożył na komisję w kwietniu, niepełnosprawność (znaczny st.) ustalona od 3 kwietnia, data wydania orzeczenia majowa - wniosek złożył w lipcu.
Program przyznaje od lipca, psia mać.
Oczywiście wszelka modyfikacja to wykrzykniki, że się plan wypłat nie zgadza.
:evil:
kawa i ciasto

Napisano: 11 sie 2015, 14:53

Jak wprowadzacie zmianę dochodu po aktualizacji
!!!

Napisano: 11 sie 2015, 14:56

kawa i ciasto pisze: Oczywiście wszelka modyfikacja to wykrzykniki, że się plan wypłat nie zgadza.
:evil:
No tak teraz niestety jest, musimy modyfikować plany ręcznie a przy zatwierdzaniu decyzji zaznaczyć na dole przycisk, pozwalający zatwierdzić decyzję z niezgodnym planem wypłat.
Trzeba czekać na ulepszenia, które to poprawią :(
Pawełek

Napisano: 11 sie 2015, 14:59

III
Niestety jedyna opcja to zmiana przez wprowadzenie nowego wniosku o zmianę świadczenia w związku ze zmianą sytuacji. Generuje to nową decyzję i nowy wniosek ale nie ma innej możliwości.

Pawełek jak to jest, że my musimy czekać a Sygnity na zapłatę faktury za licencję NIE CZEKA?
kawa i ciasto

Napisano: 11 sie 2015, 16:32

kawa i ciasto pisze: Pawełek jak to jest, że my musimy czekać a Sygnity na zapłatę faktury za licencję NIE CZEKA?
Przyroda :( Jak to jest, że zazwyczaj ten kto jest wyżej na stanowisku więcej zarabia, mimo że się mniej napracować musi :x
Taki los chłopa pańszczyźnianego :cry:
Pawełek

Napisano: 12 sie 2015, 14:53

ej mam pytanie, zrobiłam wniosek i chyba nie zaznaczyłam, że samotne wychowanie oraz że będzie uczęszczać do szkoły - i kwalifikowałam, jak cofnąc w tym nowym programie kwalifikację aby poprawić wniosek
kiki2015

Strona 9 z 11    [ Posty: 101 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x