SYGNITY proszę o pomoc - wniosek do komornika - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 03 gru 2015, 11:01

legalna 01 pisze:Ja jestem zadowolona z programu, wszystkie zgłaszane niedoskonałosci zostawały poprawiane, juz tak sobie ogarnełam system, że wnioski o przyłaczenie i informacje idą mi sprawnie.
Jeszcze będeę się upierać Panie Tomku na przywrócenie zestawienia potrąceń, było bardziej czytelne, imie i nazwisko wierzycielki, nr listy z której dokonano potrącewnia, itd.... jak by była możliwość to przywrócić to było by superrrrrrrrr
pozdrawiam
Dziękuję za informację i dobre słowo, co do wydruku jak tylko uporamy się ze zmianami prawnymi w obszarze SR, o których pisałem tutaj https://public.sygnity.pl/forums//viewto ... 20&t=20384 oraz z zapowiedzianym już projektem 500 + (prawdopodobnie od kwietnia wypłaty), to postaramy się to zaprogramować, proszę ewentualnie dokładnie napisać o który wydruk chodzi, bo było ich kilka.

Przypominam również o raporcie ze zbioru centralnego viewtopic.php?f=45&t=207195473

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 03 gru 2015, 11:54

ja też jestem zadowolona czytam, że program ma wiele możliwośc tylko wkurzam sie na siebie , że nie potrafię ich wykorzystać
robie wg instrukcji Pana Tomka na wydruku numer decyzji zlewa mi sie z data decyzji i wyglada jak jeden wielki numer. Albo drukują mi sie poszczegolne wyplaty , dzien wyplat ,stawka odsetek i ich wysokosc i zalacznik ma 15 stron :shock: . Nie , żebym tłumaczyła sie kolorem włosów, ale tu jednak chyba sprawdza sie powiedzenie , że blondynki sa troche nie halo :))))))) :lol: :lol: :lol:
IZA82

Napisano: 03 gru 2015, 12:04

Takie rzeczy jak zlewanie się na wydruku są jak najbardziej do wyprostowania - serwis chętnie pomoże we właściwym ustawieniu szablonu wydruku. pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 03 gru 2015, 13:55

Program jest nowy dla mnie całkowicie, podpowiedzcie, gdzie jest korespondencja do komornika
Aliska

Napisano: 03 gru 2015, 14:07

Proszę poczytaj ten wątek od początku, a zwłaszcza moje wypowiedzi, wszystkiego się dowiesz.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 03 gru 2015, 15:09

Jak utworzyć pismo już wiem, tylko nie mogę znaleźć gdzie ono się zapisuje
Aliska

Napisano: 03 gru 2015, 15:18

Utworzony wniosek o przystąpienie do egzekucji jest zapisywany na liście korespondencji komornika.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 08 gru 2015, 15:51

czy te wnioski o wszczęcie czy przyłączenie muszą być robione w programie? czy to na coś później skutkuje bo u nas robi się je tylko w formie papierowej
~Emila

Napisano: 31 gru 2015, 12:20

Witam Panie Tomku! Mam problem z utworzeniem decyzji o należności dłużnika alimentacyjnego. Robię przyłączenia ale nie mogę dodać tej decyzji ponieważ nie chce ona się utworzyć. Wyskakuje komunikat podczas tworzenia decyzji o należności dłużnika : 2015-12-31 11:19:18,401 Błąd Wystąpił błąd podczas tworzenia decyzji o zwrocie należności przez dłużnika alimentacyjnego! Jak utworzyć w takim przypadku decyzję? Pozdrawiam prosze o pilna odpowiedz
AsiaC...

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x