Odbyłam w piątek szkolenie z firmy PCCPOLAND. Jeśli jesteś osobą początkującą to szkolenie całkiem w porządku. Jednak ze względu na zmiany oczekiwałam innego szkolenia. Zwłaszcza, że było to ujęte w programie, a nawet tytuł szkolenia "Nowe kryteria przyznawania dodatków mieszkaniowych" dawały nadzieję, że dowiem się czegoś nowego. A tu zonk ... Pani stwierdziła, że jest za wcześnie, aby o tym prowadzić szkolenie, bo to bardzo świeża sprawa
Pan Bajor pisał tę naszą ustawę, a że jest ona bublem pierwszej wody, głosuję na Mazurkiewicza.
Już o tym wcześniej pisałam - strasznie mnie drażni, że zarabia się pieniądze na organizowaniu szkoleń, bo ustawa, którą ten szkolący sam pisał, pełna jest wad i niejasności.
Tak dla ścisłości. Musicie wiedzieć że szkolenie z Mazurkiewiczem to odsłuchanie nagrania. Dają Wam dostęp do 200 minut nagrania i tyle. Kasa się kręci Ewentualne pytania trzeba się umawiać już indywidualnie na max 10 min rozmowy telefonicznej.
Tak dla ścisłości. Musicie wiedzieć że szkolenie z Mazurkiewiczem to odsłuchanie nagrania. Dają Wam dostęp do 200 minut nagrania i tyle. Kasa się kręci Ewentualne pytania trzeba się umawiać już indywidualnie na max 10 min rozmowy telefonicznej.
Ktoś może wykupił nagranie szkolenia? (Mazurkiewicz)
Czy może wypowiedzieć się czy warto?
Jest sporo o nowelizacji?