Szkolenia- kogo polecacie?

Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego
ODPOWIEDZ
GOPS_1234
Referent
Zajmuję się: DM, DE, ST, Dodatki grzewcze...
Kontakt:

Szkolenia- kogo polecacie?

Post autor: GOPS_1234 »

Cześć. Znalazłem 2 oferty szkoleń z ppcpoland prowadzący Łukasz Kosmala albo OTI prowadzący Bartłomiej Mazurkiewicz. Kogo byście polecili dla osoby, która dopiero od stycznia zaczęła zajmować się stypendiami? Będę wdzięczny za pomoc w wyborze. Ewentualnie może macie jakieś inne fajne oferty. :)
InspektorOPS
Stażysta
Zajmuję się: już chyba wszystkim ;)
Kontakt:

Re: Szkolenia- kogo polecacie?

Post autor: InspektorOPS »

Pan Piotr Ciszewski - najbliższe szkolenie z nim odbędzie się 24.03. Uczestniczyłam już w szkoleniu prowadzonym przez w/w we wrześniu 2020 r. (właśnie wdrażałam się w temat stypendiów) i jestem bardzo zadowolona - zapisałam się już na aktualne :)
Jeśli chodzi o innych prowadzących to zawsze będę polecała p. Bartłomieja Mazurkiewicza
ona1
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ona1 »

A gdzie można się zapisać na szkolenie z P. Ciszewskim?
InspektorOPS
Stażysta
Zajmuję się: już chyba wszystkim ;)
Kontakt:

Post autor: InspektorOPS »

ona1 pisze: 03 mar 2021, 15:49 A gdzie można się zapisać na szkolenie z P. Ciszewskim?
Wiedza samorządu i oświaty - na stronie internetowej w zakładce szkolenia - pomoc materialna dla uczniów :)
ona1
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ona1 »

Dziękuję:)
ODPOWIEDZ