Mam dwie oferty szkolenia z KDR. Jedna Pani szkoląca to Ewa Cadoux druga to Pani Anna Kłos. Czy ktoś był u którejś z Pań na szkoleniu i napisze która lepiej szkoli?
na stronie centrum edukacji vademecum z olkusza jest oferta z kompetentną osobą panią K. Hołownia. Byłam jesienią i polecam - link: https://www.vademecum.org.pl/
Głupot sko, zwłaszcza w zakresie śr mam dosc na co dzień i kolejnych, zwłaszcza za własne pieniądze nia mam zamiaru wysłuchiwac.
właśnie otrzymałam zaproszenie na szkolenie w Szczecinie z Panią Barbarą Kunysz-Syrytczyk z Instytutu szkoleń i Analiz Gospodarczych - warto jechać czy odpuścić ?
Ja byłam 29 na szkoleniu z p. Kunysz ale mam wątpliwości do informacji które przekazywała. Z pełnym przekonaniem twierdziła np. że od nowego roku na Kartach nie będzie numerów kart... a z tego co widzę to są. Także mam mieszane uczucia.
Pani Kłos na szkoleniu mówi, że jeżeli 2 lata rodzina biologiczna nic nie wypracuje z asystentem można ich pozbawić władzy, to samo w przypadku braku zgody na asystenta, czy ktoś za art.?? na jakiej podstawie jest to założenie?