Czy ktoś z was bierze udział „Szkolenia e-learningowe z nowatorskich metod pracy socjalnej i publikacja specjalistycznej literatury z zakresu polityki społecznej i pracy socjalnej". Jak rozpocząć szkolenie?
Tak, niezłe bagno, niby praca w grupach ale jakoś mimo usilnych prób nikt się do mnie nie odzywa i robie każde zadanie sama, porażka a roboty w cholere w ośrodku a tu jeszcze tekie głupoty....
z tego co wiem to można się zapisac jeszcze. nawet spoko to szkolenie tylku kiszka z tymi zalkami, bo niby ludzi w grupie jest 6, czy 5 a do zadania nikogo nie ma. a żeby ukończyć szkolenie to trzeba zrobić 10 zadań grupowych... organizatorów nie obchodzi, że samemu się to robi
A ja właśnie kombinuję jak się z tego wymigać. Rozpoczęłyśmy z koleżanką to szkolenie, ale żebym się tam czegoś nowego dowiedziała to powiedzieć nie mogę. Dosyć fajną sprawą są czaty i forum , ale tylko to mi się podoba. Prace grupowe to totalna masakra. Nie polecam.
Pod poniższym linkiem informacje dot. rekrutacji. https://crzl.gov.pl/projekty-systemowe-r ... lerningowe