szkolenie e-learningowe
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
szkolenie e-learningowe
Czy ktoś z was bierze udział „Szkolenia e-learningowe z nowatorskich metod pracy socjalnej i publikacja specjalistycznej literatury z zakresu polityki społecznej i pracy socjalnej". Jak rozpocząć szkolenie?
Re: szkolenie e-learningowe
Tak, niezłe bagno, niby praca w grupach ale jakoś mimo usilnych prób nikt się do mnie nie odzywa i robie każde zadanie sama, porażka a roboty w cholere w ośrodku a tu jeszcze tekie głupoty....
Napisz proszę coś więcej. Jakie zadania zadają i czy materiały konkretne są podane do nauki? Czy to dobra forma nauki zawodu?
z tego co wiem to można się zapisac jeszcze. nawet spoko to szkolenie tylku kiszka z tymi zalkami, bo niby ludzi w grupie jest 6, czy 5 a do zadania nikogo nie ma. a żeby ukończyć szkolenie to trzeba zrobić 10 zadań grupowych... organizatorów nie obchodzi, że samemu się to robi
A ja właśnie kombinuję jak się z tego wymigać. Rozpoczęłyśmy z koleżanką to szkolenie, ale żebym się tam czegoś nowego dowiedziała to powiedzieć nie mogę. Dosyć fajną sprawą są czaty i forum , ale tylko to mi się podoba. Prace grupowe to totalna masakra. Nie polecam.
Pod poniższym linkiem informacje dot. rekrutacji.
https://crzl.gov.pl/projekty-systemowe-r ... lerningowe
Pod poniższym linkiem informacje dot. rekrutacji.
https://crzl.gov.pl/projekty-systemowe-r ... lerningowe
Oprócz szkolenie e-learningowe - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
prawo wglądu do dokumentów
WYwiad Alimentacyjny a stały
zasiłek stały i dochód z umowy zlecenia
SKŁ. SPOŁECZNE ODLICZAMY TYLKO ZA WŁAŚCICIELA CZY I DOMOWNIK
zwrot z ZUS dot. zasiłku stałego
dokument od bezrobotnego
MDOS 2014
zawieszona działalność gospodarcza - jak wyliczyć dochód
Współpraca PCPR I OPS
przedmioty zakupione z EFS po zakończeniu programu
Kontrole i zalecenia pokontrolne
Proszę o pomoc w sprawie świadczeń dla chorego taty