SZKOLENIE Z KDR

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ANGMIS

SZKOLENIE Z KDR

Post autor: ANGMIS »

WITAM!!! CZY KTOŚ SIĘ ORIENTUJE O SZKOLENIU Z KDR, KTÓRE MA SIĘ ODBYĆ 14 MARCA 2016R W OLSZTYNIE???? KTOŚ MOŻE JEDZIE I PODA NAMIARY NA TĄ FIRMĘ????
Marta0000

Re: SZKOLENIE Z KDR

Post autor: Marta0000 »

Hej, z tego co wiem, to szkolenie z KDR 14 marca jest w Łodzi w Polskim Towarzystwie Ekonomicznym na ulicy Wólczańskiej.
Organizuje je firma EURA Europejskie Centrum Edukacji ze Świdnicy. Ja właśnie wybieram się na to szkolenie :)
m-ewa

Post autor: m-ewa »

"Karta Dużej Rodziny w roku 2016. Szkolenie praktyczne (Problemy praktyczne, poszerzony katalog danych)."

które odbędzie się 18 marca w Szczecinie, wykładowca pan mec. Krzysztof Bajcar
SAMUEL

Post autor: SAMUEL »

A czy był już ktoś na szkoleniu z tym Panem ?, bo chciałem się zapisać , ale nie wiem czy warto?
zapytanie

Post autor: zapytanie »

jest jakieś szkolenie w POZNANIU???
ubu

Post autor: ubu »

Takie szkolenia na ten czas to musztarda po obiedzie czy w trakcie obiadu? Normalną rzeczą było by dopracowanie programu chociażby tak, aby chociaż wszystkie moduły pracowały w miarę przed wejściem ustawy w życie, a następnie przed wdrożeniem go wszyscy powinni jeszcze powinni mieć możliwość szkoleń, ale w tym kraju nic nie dzieje się tak jak powinno :lol:
kasssssssia

Post autor: kasssssssia »

A słyszeliście może o jakimś szkoleniu z KDR w Warszawie???
jowitka

Post autor: jowitka »

a w Zielonej Górze????
mgops30

Post autor: mgops30 »

a czy w najbliższym czasie jest szkolenie w Opolu ?
Gość

Post autor: Gość »

a czy ktoś wie o szkoleniu z KDR w województwie świętokrzyskim?
ODPOWIEDZ