SZKOLENIE Z KDR
SZKOLENIE Z KDR
WITAM!!! CZY KTOŚ SIĘ ORIENTUJE O SZKOLENIU Z KDR, KTÓRE MA SIĘ ODBYĆ 14 MARCA 2016R W OLSZTYNIE???? KTOŚ MOŻE JEDZIE I PODA NAMIARY NA TĄ FIRMĘ????
Re: SZKOLENIE Z KDR
Hej, z tego co wiem, to szkolenie z KDR 14 marca jest w Łodzi w Polskim Towarzystwie Ekonomicznym na ulicy Wólczańskiej.
Organizuje je firma EURA Europejskie Centrum Edukacji ze Świdnicy. Ja właśnie wybieram się na to szkolenie
Organizuje je firma EURA Europejskie Centrum Edukacji ze Świdnicy. Ja właśnie wybieram się na to szkolenie

"Karta Dużej Rodziny w roku 2016. Szkolenie praktyczne (Problemy praktyczne, poszerzony katalog danych)."
które odbędzie się 18 marca w Szczecinie, wykładowca pan mec. Krzysztof Bajcar
które odbędzie się 18 marca w Szczecinie, wykładowca pan mec. Krzysztof Bajcar
A czy był już ktoś na szkoleniu z tym Panem ?, bo chciałem się zapisać , ale nie wiem czy warto?
Takie szkolenia na ten czas to musztarda po obiedzie czy w trakcie obiadu? Normalną rzeczą było by dopracowanie programu chociażby tak, aby chociaż wszystkie moduły pracowały w miarę przed wejściem ustawy w życie, a następnie przed wdrożeniem go wszyscy powinni jeszcze powinni mieć możliwość szkoleń, ale w tym kraju nic nie dzieje się tak jak powinno 

Oprócz SZKOLENIE Z KDR - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Dz.U.
matka z dwójką dzieci + jedno w rodzinie zastępczej
Jak to zrobić w NOWYM PROGRAMIE?
odzyskiwanie hasła
prawo do karty
Załączniki KDR
odbiór przesyłki jak wydrukować i potwierdzić?
Pomóżcie proszę
Środki na KDR
przy przedłużeniu karty dodało drugi raz te same osoby (zdub
jajaja
pomocy
zrobiłam błąd, jak poprawic
konkubinat
baza PESEL
Drukowane litery