szo-wnuczka - Świadczenia rodzinne

Strona 5 z 6    [ Posty: 60 ]

Napisano: 28 sty 2015, 10:09

ewalu pisze:sorry Iks nie przekonasz mnie :D ...
Nie zamierzam. Jesteśmy dorośli, każdy jest świadom swojej odpowiedzialności itd. Ja bym po prostu chciał zrozumieć tok rozumowania kompetentnej osoby która świadomie ignoruje jakieś zapisy. Bo, żeby to jakiś głąb robił to pal licho. ;)
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 28 sty 2015, 10:11

Iks pisze:
ewalu pisze:sorry Iks nie przekonasz mnie :D ...
Nie zamierzam. Jesteśmy dorośli, każdy jest świadom swojej odpowiedzialności itd. Ja bym po prostu chciał zrozumieć tok rozumowania kompetentnej osoby która świadomie ignoruje jakieś zapisy. Bo, żeby to jakiś głąb robił to pal licho. ;)
też cię lubię ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 28 sty 2015, 10:16

Tak dla zamkniecia tematu, bynajmniej z mojej strony.
Nie badam kolejności ( chociaz uważam że powinna ona obowiązywać). Badam sprawowanie opieki.
Miłego dnia ;)
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 28 sty 2015, 10:20

Iks a co poradziłbyś w sytuacji gdy stara się dziecko na matkę mężatkę, której mąż nie pracuje ?
aśka35

Napisano: 28 sty 2015, 10:30

Sipera pisze:Tak dla zamkniecia tematu, bynajmniej z mojej strony.
Nie badam kolejności ( chociaz uważam że powinna ona obowiązywać). Badam sprawowanie opieki.
Miłego dnia ;)
to tak jak i ja :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 28 sty 2015, 10:45

aśka35 pisze:Iks a co poradziłbyś w sytuacji gdy stara się dziecko na matkę mężatkę, której mąż nie pracuje ?

To czemu mąż się nie stara?
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 28 sty 2015, 10:59

bo robi na lewo i ciągle go w domu nie ma
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 28 sty 2015, 11:02

bo to lekkoduch i córka by wolał nawet go o tym nie informować ( tak przynajmniej to przedstawiła a moze jest tak jak Elmer napisał), wszyscy razem mieszkają
aśka35

Napisano: 28 sty 2015, 11:36

Pan Podgórski poruszał ten temat na szkoleniu i mówił, że przy SZO nie należy sprawdzać żadnej kolejności, kto pierwszy ten lepszy, oczywiście pod warunkiem, że opieka jest sprawowana.
~Ewa

Napisano: 28 sty 2015, 13:07

też mam podobny wniosek że wniosek o SZO składa dziecko na matkę mężatkę
olga1234

Strona 5 z 6    [ Posty: 60 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x