szukam wolnego miejsca

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
~dk

szukam wolnego miejsca

Post autor: ~dk »

Mam pilnie do umieszczenia Panią z Postanowieniem Sądu przewlekle psychicznie chora. Czy ktoś wie gdzie jest miejsce wolne? bo na śląsku nie ma...
~rychu

Re: szukam wolnego miejsca

Post autor: ~rychu »

Trzcianka k/ Piły może coś mają
~socjalna

Post autor: ~socjalna »

mają wolne miejsce dla kobiety psychicznie chorej w DPS Skubarczewo gmina Orchowo woj. Wielkopolskie
~eskulap

Post autor: ~eskulap »

DPS Zaskoczyn powiat gdański

~ruda

Post autor: ~ruda »

dps Chróścin- Zamek pow. Wieruszów, woj. ŁÓDZKIE pierwsze miejsce w kolejce dla kobiet
~zofia45

Post autor: ~zofia45 »

Witajcie,
Chciałabym polecić wszystkim poszukującym miejsca w domu opieki, domu seniora NZOZ \"Dom Pogodnej Starości\".
Umieściłam tu swoją mamę. Z pobytu jest bardzo zadowolona. Mają wspaniała opiekę medyczną i pielęgnacyjną. Warunki są bardzo komfortowe, a cena przy tym (porównując w innych domach) nie za duża. Posiłki bardzo smaczne, uwzgledniające diety.
Dla zainteresowanych poniżej zostawię dane kontaktowe oraz link do strony internetowej:

NZOZ DOM POGODNEJ STAROŚCI
ul. 3-go Maja 7
05-071 Sulejówek
TEL. 532-566-991
TEL. (22)881-6782
www.dompogodnejstarosci.pl
e-mail: [email protected]
~Beata

Post autor: ~Beata »

Zapraszamy na naszą strone internetową www.haryk.pl
Przyjmujemy osoby chore psychicznie.
~amaretto

Post autor: ~amaretto »

DPS \"Lili\" warminsko-mazurskie
~B.M.

Post autor: ~B.M. »

Witam.Szukam miejsca dla mężczyzny w dps dla niepełnosprawnych intelektualnie, najchętniej warmińsko - mazurskie lub ościenne. Może ktoś ma jakieś namiary.
~anna_ kozdrój

Post autor: ~anna_ kozdrój »

DPS Wilkowiczki powiat włocławek.
ODPOWIEDZ