szukasz pracy w zawodzie pracownika socjalnego? zapraszam do rozmów :) - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 24 mar 2011, 12:11

witajcie. zapraszam tu wszystkich, którzy szukają pracy w zawodzie pracownika socjalnego.
~amela

Napisano: 24 mar 2011, 15:27

no szukam szukam.... ale czy znajde? wątpie
~berta

Napisano: 24 mar 2011, 15:53

ja też szukam teraz pracuje tylko na zastępstwo, za miesiąc dziewczyna wraca z macierzyńskiego :( a ja na wylocie
~aga

Napisano: 25 mar 2011, 0:02

Ja przez 4,5 roku pracowałam jako sprzedawca. Wcześniej przez pół roku byłam na stażu w Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie. Chciałabym wrócić do zawodu. Jednak to nie jest prosta sprawa. Pomoc społeczna to dziedzina, gdzie nie znajdę ogłoszeń w prasie lub innym miejscu. Często stanowiska obsadzane są przez protekcję. Spotykam się też z taką sytuacją, że są ludzie, pracownicy socjalni, którzy spokojnie mogą iść już na emeryturę, jednak wciąż pracują, zajmując tym samym miejsce młodszym, chcącym pracować. Niepojęta jest też dla mnie sytuacja, która ma miejsce w Urzędzie Pracy w moim mieście. Muszę być conajmniej 2 lata osobą bezrobotną, by móc ubiegać się o staż. Chore... :/
~amela

Napisano: 25 mar 2011, 0:27

~pracownik socjalny

Napisano: 25 mar 2011, 0:40

do \"pracownik socjalny\"

dziękuję ale ogłoszenia są nie teges :)

do pracy na etacie są dwa ogłoszenia:
1. praca w ośrodku w rembertowie (dokumenty trzeba było składać do 11 marca), mimo to kilka dni temu wysłałam swoje z informacją, że być może nie dokonali jeszcze ywboru kandydata na to stanowisko, więc zgłaszam się
2. praca w anglii jako mechanik (wybacz ale nie :) )
~amela

Napisano: 25 mar 2011, 0:48

Możesz tam również dodać swoje ogłoszenie
SZUKAM PRACY
~pracownik socjalny

Napisano: 25 mar 2011, 0:53

faktycznie
jakoś uciekł mi z głowy ten pomysł
dzięki :)
~amela

Napisano: 26 mar 2011, 12:15

:)