to jest Gość - HYdE PaRK

Strona 1 z 5    [ Posty: 45 ]

Napisano: 28 mar 2011, 15:48

przez duże \"G\"
sam się zrzekł immunitetu, a nie czekał, jak jakieś ciołki z sld, psl czy platformy.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw ... omosc.html

Człowiek ma poczucie wartości i przekonanie co do uczciwości i nie leci na łatwiznę, żeby go klub w parlamencie wybronił, albo szuka większości, żeby do uchylenia nie doszło.

To jest klasa!
~Łukasz

Napisano: 28 mar 2011, 15:58

a ktora to klasa? \"o\" ?
~????

Napisano: 28 mar 2011, 15:59

Też uważam, że zagrał tym ludziom o niskich pobudkach na nosie.
~olo

Napisano: 28 mar 2011, 16:02

Jak myślicie, do czego mogą być zdolni ludzie, którym tak mocno zależy na wyeliminowaniu Kaczyńskiego z polityki? To jest jak obsesja. Powtarzają, jak kiedyś Lepper, że \"Balcerowicz musi odejść\".
~pablo

Napisano: 28 mar 2011, 16:13

tak - macie rację TO JEST GOŚĆ, ubiegłeś mnie Łukasz bo właśnie zamierzałam zrobić wklejkę z tym linkiem - też jestem pozytywnie nastawiona do takiego zachowania jakie zaprezentował Jarosław Kaczyński ( obawiam sie tylko aby wcześniej Go nie wykończyli tymi wiecznymi oskarżeniami bo ileż człowiek może wytrzymać - uważam, ze jak się ma do czynienia z dobrem to należy je pielegnować i umieć rozpoznawać )
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 28 mar 2011, 16:13

szkoda gadać o tych, którzy to prowokują czy podsycają. Bynajmniej nie wszystko w J. Kaczyńskim jest świetne, ale wielu rzeczy można się od niego uczyć. Tusk mógłby się uczyć zwłaszcza. Tylko czy by pojął?
~Łukasz

Napisano: 28 mar 2011, 16:15

i jeszcze stado baranów medialnych uwłacza człowiekowi nazywając Go pieniaczem, czy strasząc takim Jego obrazem ogłupioną część społeczeństwa.
~Łukasz

Napisano: 28 mar 2011, 16:17

dzibar

dobro, o którym piszesz ma wymiar obiektywny. platforma tego nie pojmuje i nie rozumuje w takich kategoriach. Dla nich dobro, to \"moje dobro\".
~Łukasz

Napisano: 28 mar 2011, 16:17

~ Pablo obawiam się, że już sporo nam pokazali i dlatego wolałabym uniknąć jakichkolwiek powtórek - dlatego ryzykować nie bedę. Dla mnie to po prostu ludzie bez zasad i nieobliczalni, zyjacy z dnia na dzień, egoiści
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 28 mar 2011, 16:53

jeśli naprawdę w to wierzycie, co piszecie, to jesteście bardzo naiwni. przecież to czysta gra polityczna, a nie postępowanie w imię jakichś tam wielkich zasad honoru.
policzył sobie z kolegami, że w głosowaniu i tak by stracił immunitet, więc struga bohatera i człowieka honoru (czy on wie co to w ogóle znaczy?) i łaskawie sam się zrzeka. śmiechu warte! ale ciemny lud wszystko kupi.
mimo wszystko zaoszczędzi czasu innym posłom, bo głosowanie się nie odbędzie.
tyle na ten temat, zaślepieni naiwniacy.
~perkoz

Strona 1 z 5    [ Posty: 45 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x