Tajemnicza sprawa - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 24 mar 2011, 13:59

Anglicy opublikowali informację, że w roku 2010, nastąpił dwukrotny wzrost zachorowań na AIDS w Anglii, w stosunku do roku ubiegłego.
Ale wśród gejów wzrost jest na poziomie 70%!!! Teraz najtęższe umysły \"siedzą i knują\". Muszą knuć, bo w głowach im się nie mieści skąd taki wzrost zachorowań? Podejrzewają, że chodzi o brak edukacji w szkołach. Dlatego rodzina, która nie wyraziła zgody by uczyć dzieci, że homoseksualizm jest tak samo dobry jak heteroseksualizm, nie otrzymała zgody na zostanie rodzina zastępczą. Nadmienię jedynie, że ta rodzina nie zamierzała uczyć dyskryminacji ze względu na preferencje seksualne.

Zagadka jest naprawdę trudna i nie wiem czy ktoś nie uknuł spisku.
~kool

Napisano: 24 mar 2011, 16:45

piękne,

skąd ta informacja?
~Łukasz

Napisano: 24 mar 2011, 17:26

Jedna i druga z mediów publicznych lub prywatnych. Żyję tak intensywnie, że nie jestem w stanie podać konkretnie, która z czego. Ostatnio słucham i oglądam: RMF, telewizja publiczna + Internet. Nie sądzę aby podawano to na Polsacie czy TVN, ale też nie wykluczone. Wydaje się mi, że o zachorowalności na ADIS wysłuchałem z RMF.
~kool

Napisano: 24 mar 2011, 17:27

Obydwie sprawy są na pewno świeże, z tego tygodnia.
~kool

Napisano: 29 mar 2011, 23:47

światowy spisek przeciwko pisiomatołkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~jak nic

Napisano: 30 mar 2011, 16:50

Oj ty głupi, im chyba chodzi o spisek przeciwko homoseksualsitom. Jkaiś czas temu czytałam, że to mity i bajkopistarstwo, że AIDS przypisuje się tej grupie ludzi.
~ola

Napisano: 30 mar 2011, 18:36

no nie gadaj ola, to jednak światowy spisek przeciwko pisiomatołkom tylko pod przykrywką homoseksualizmu - to widać gołym okiem!!!
~no proszę

Napisano: 01 kwie 2011, 9:49

z logika jesteście na bakier, a rozumek to macie chyba po misiu...
Wszystko się Wam z jednym kojarzy. Wiadomość poważna a Wy jak nakręcone katarynki
~Elmer

Napisano: 02 kwie 2011, 0:52

Hej, chłopcy i dziewczynki! Odwagi! To tylko spisek PiS-u! To nie prawda, że jesteście narażeni na AIDS. Dalej, używajcie życia. Tak naprawdę to AIDS wymyślono w PiS żeby odstraszać chłopców i dziewczynki od zabawy! Życie jest krótkie!
~witek

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x