Wszyscy dorośli wiemy, że obecne grona pedagogiczne to połowa nieuków, którzy pokończyli zaocznie studia albo nie i nawet nie czytali swojej pracy końcowej bo ten co im napisał to i od razu zreferował.
Takich gamoni trudno znaleźć. Jestem za zabraniem im wszystkich przywileji gdyz jest to niesprawiedliwe wobec ludzi pracy.
Ich żądanie i ciągłe narzekania OBRAŻAJĄ - NAS ludzi pracy. Jak jestem w szkole to nóż mi się otwiera aby zrobić z nimi porządek ale syn mi tłumaczy, że już kończy i sobie pójdzie dalej a te głópki tu zostaną.
Przydałoby się ich przegonić do prawdziwej pracy.
Szkoda gadać!!!!!
A ja wam powiem tak...mamuska ktora chyba bardziej widzi sponsoring dla corki a nie wykształecenie...kiedys sobie poogladałam zdjecia 15, 16 , 17 latek...koszmar, wyglądają jak male ku...Gdzie sa matki???? szykanowana///a moze znalazł sie ktos mądry kto chce jej myslenie wyprostować...a fizis mamusi mówi wszytko:):)
Mam córke...nie wiem jak bym zareagowała gdybym takie prowokacyjne zdjecia zamiesciła....te dziewczyniska nie wiedza co dzieciństwo, młodość...dla nich ważne : skóra, fura i komóra i to przy apaluzie matek!
Z drugiej strony to jest lansowane pzrez media, golizna, prowokacja i dlatego rola rodzica jest wielka ...
co do nauczycieli macie zupełną rację, bo nikt większej krzywdy nie zrobi dziecku jak własny rodzic i \"nadgorliwy\" nauczyciel, bo z tródną młodzierzą się nie chce pracować najlepiej pozbyć się kłopotu ze szkoły i kwita a problem zgłosić pracownikowi socjalnemu.Oczywiście są wyjątki i to piękne jak w każdym zawodzie.