TErapia zajeciowa w swietle nowego rozporzadzenia
Re: TErapia zajeciowa w swietle nowego rozporzadzenia
dziękuje Róża, chcę zrobić rozkład zajęc przygotowany już pod rozporządzenie i dlatego dopytuję, a czy Wasz śds jest w strukturach ops?
DZiękujeza odpowiedzi. Pozwolesobie kontynuowac temat, bo pewnie wkrótce wyajsni sie wiecej,a sytuacja..jest trudna. Pozdrawiam!
do gosi. fajnym pomysłem jest zaplanować sobie spotkania w ŚDS w ramach treningów z np.: pracownikiem PCPR, PFRON, lekarzem psychiatrą, edukatorem seksualnym, nawet teologiem- zaprazsam ich na 40 minut- w formir prelekcji- jako pedagog możesz to robić- zajecia ciesza sie dużym zainteresowaniem.
Witam !
Jest publikacja wydana przez Bibliotekę Pracownika socjalnego profesor Joanny Meder pt. Treningi umiejętności społecznych.
Tam znajdziesz trenera do treningu umiejętności praktycznych.
Pozdrawiam
Jest publikacja wydana przez Bibliotekę Pracownika socjalnego profesor Joanny Meder pt. Treningi umiejętności społecznych.
Tam znajdziesz trenera do treningu umiejętności praktycznych.
Pozdrawiam
dzięki, już zamówiłam tę pozycję, miłego dnia
Widzę ,że na forum poruszony jest temat terapeuty zajęciowego , może poruszę nieodpowiedni temat, ale jeśli mogę zapytać to jak obecnie wąchają się zarobki terapeutów zajęciowych z dyplomem i doświadczeniem????
Oprócz TErapia zajeciowa w swietle nowego rozporzadzenia - Ośrodki Wsparcia przeczytaj również:
kontrakty
par. 7 ust. 9 rozporządzenia
porozumienia i uchwały
posiłki w śds
kierowanie do SDS
klubowicz a wolontariat w śds
odpłatność za śds
ŚDS o OPS
Parcownia terapii -pracownik na pół etatu?
śds KNURÓW
podstawa do decyzji
rozporządzenie w sprawie ŚDS
pomoc finansowa
Pogodnych Świąt !
potrzebna pomoc bardzo
kwota dodacji na rok 2011 w ŚDS