Jestem pod wrażeniem.SYGNITY pisze:Dzięki. Aczkolwiek gdybyś miał okazję zobaczyć WYWIAD Plus może zmieniłbyś zdanie - sporo ludzi zmieniłoStefan pisze:DDDDDDDDUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻŻEEEEEEEEEEE BRAWAi się przekonało i używa - dane na rysunku są fikcyjne
pozdrawiam
Gość pisze:Jestem pod wrażeniem.SYGNITY pisze:Dzięki. Aczkolwiek gdybyś miał okazję zobaczyć WYWIAD Plus może zmieniłbyś zdanie - sporo ludzi zmieniłoStefan pisze:DDDDDDDDUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻŻEEEEEEEEEEE BRAWAi się przekonało i używa - dane na rysunku są fikcyjne
pozdrawiamBardzo fajnie to wygląda.
Niestety nie pracujemy na programach sygnity.
Miałem kiedyś do czynienia z aplikacją sygnity do obsługi świadczeń wychowawczych.
Wdrażałem program w pewnej jednostce. Widziałem go po raz pierwszy. Pierwsze wrażenie - strasznie zawiły - te wyskakujące okna mnie denerwowały, niedziałające znaczniki w wydrukach to była zmora. Program był bardzo rozbudowany ale pewne funkcje nie działały. Zapewne rozwijacie się i udoskonalacie program. Życzę wytrwałości.
Pozdrawiam
Dzięki, miło usłyszeć.Gość pisze:Jestem pod wrażeniem. Bardzo fajnie to wygląda.
W razie czego zapraszamy. Zmiana programu w obszarze pomocy społecznej jest dużo łatwiejsza niż w obszarze świadczeń rodzinnych, gdyż ośrodek nie ponosi kosztów rocznych licencji, tylko MPRiPS płaci za użytkowanie programu z pomocy społecznej. Przenosimy dane w ramach migracji. I nie byłbyś pierwszyGość pisze:Niestety nie pracujemy na programach sygnity.
Gość pisze:Miałem kiedyś do czynienia z aplikacją sygnity do obsługi świadczeń wychowawczych.