Polecam jeszcze instrukcję przygotowaną przez osobę z Ośrodka, a więc napisaną bardzo przystępnie:
https://drive.google.com/file/d/0B3B-NP ... BmRzg/view
to napisz na PWt.franek pisze:Gdybym był Prezydentem to za tą Twoją pomoc dostałbyś Orła Białego. A z tym wczorajszym problemem to wykombinowałem po swojemu. Nie mogę się z tym podzielić bo by mnie zamkli.
Używamy w OPS oprogramowania Pomost STD 3.9, słowniki 63, natomiast na terminalu Wywiad+ wersja 1.0, i no wszędzie Windows 10SYGNITY pisze:Przede wszystkim trzeba zacząć od informacji jakiego oprogramowania używasz na terminalu i w Ośrodku. Potem można porozmawiać o szczegółach.
pozdrawiam
Dziękuję za informację.elba pisze:Używamy w OPS oprogramowania Pomost STD 3.9, słowniki 63, natomiast na terminalu Wywiad+ wersja 1.0, i no wszędzie Windows 10
proszę o zgłoszenie z taką propozycją zmiany, jak będzie to dorobimy parametr w Pomoście który pozwoli na wysyłanie tych informacji w zleceniu wywiadu.jerzozwierz pisze:Taka sugestia: byłoby jeszcze fajniej, łatwiej i szybciej, gdyby opisówka z aktualizacji sytuacji z poprzedniego wywiadu przeprowadzonego terminalem kopiowała się do kolejnego, tak jak można to ustawić z oceną sytuacji.
Ewelu pisze:dopiero zaczynam prace z Terminalem prosze o info co powinno byc wpisane w ustawienia- zmiana parametrow systemu adres SD-1 ? czy chodzi tu o adres serwera IP? dodam, ze pracuje na Zeto Koszalin