Tryb zniesienia Karty Nauczyciela

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~ewa

Re: Tryb zniesienia Karty Nauczyciela

Post autor: ~ewa »

hey nie zrozumiałam sensu mojego wpisu - sorry - przeczytać tekst ze zrozumieniem
~Krysia

Post autor: ~Krysia »

Witam. Mam informacje , ze TK odrzucił nasza skargę. Czy ktoś może to potwierdzić.? Pozdrawiam
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Ja niczego nie znalazłem. Gdyby okazało się jak napisała to znaczy, że ustawa jest zgodna z Konstytucją no i chyba tym samym zamyka się sprawa dochodzenia praw nabytych w sądach. Tak sobie na szybko dumam. Spróbuję to potwierdzić lub zdementować. Oczywiście dotyczy to tylko zaskarżonych zapisów ustawy.
~Krysia

Post autor: ~Krysia »

Niestety to prawda. Oficjalna strona ZNP. Jest artykuł.:(
~wychowawca

Post autor: ~wychowawca »

to prawda...niestety
czy należy ktoś z kn do ZNP? i czy jest sens?
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Poniżej podaję link do strony znp. Faktycznie jest to informacja bardzo lakoniczna jednak istotna.
https://www.znp.edu.pl/element/1717/Wnio ... howawczych
~OLA

Post autor: ~OLA »

Nadzieja umiera ostania. Możemy iść do sądu pracy w sprawie ustalenia wysokości wynagrodzenia - tak poradził mi prawnik.
~Gościu

Post autor: ~Gościu »

Olu, i ten prawnik chętnie sprawę będzie pilotował ? ha ha ha - pewnie nie za free ;)
Oczywiście do sądu można lecieć, ale wygranym i zadowolonym będzie tylko PRAWNIK ;)
~aga

Post autor: ~aga »

ta jest sens należeć do znp , nasze składki zasilają ich budżet i o to chodzi
czyli to jest już koniec...
~bella

Post autor: ~bella »

A skarga do Strasburga?
ODPOWIEDZ