Tryb zniesienia Karty Nauczyciela
Re: Tryb zniesienia Karty Nauczyciela
Może szukam, może już mam coś zaklepane, może czekam jakie zaproponują warunki ale a co to ma do wątku Zocha? Do gochy ;to nie jest śmieszne to jest moim zdaniem smutne. Pisałem wiele miesięcy temu , że można sobie taki kasting wyobrazić. Dostanie pracę ten kogo zadowoli najmniejsza pensja. Mam wrażenie,że niektórzy nawet szczycą się niskimi zarobkami. Smutne. Zresztą nieważne to też nic nie wnosi do wątku.
My byśmy u nas w powiecie dawno wszystkim dali wypłaty po 1300 ale większość to znajomi i rodziny różnych notabli i niestety z oszczędności nici. Dobrze , że ci z karty będą mniej zarabiać o może który zrezygnuje to się znowu kogoś wciśnie. Jakby pan panie Leon jednak rezygnował to proszę i info na mejla, bo córka szwagra kończy w przyszłym roku marketing w Sieradzu i trzeba ją gdzieś ulokować.
Nuuuuuuuda.... ten watek powraca jak bumerang.
co do nuuuuudy to zgadzam się wszystkie wątki jakieś takie nijakie...
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
czy ktoś mi odpowie na moje pytanie? z góry dziękuję:)
Karta znika 1 stycznia 2014 roku. Do dnioa 31 grudnia 2013 obowiązuje KN. Pozdrawiam
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jeszcze raz dziękuję za szybką i konkretną odpowiedź
a jak u was z podwyżkami dla KN, bo rozporządzenie wchodzi obecnie, a karty technicznie nie ma już od tego roku, tylko przez 2 lata obowiązują przepisy które weszły w życie do 31.12.2011
Robert - jak juz wczesniej Marcin napisał, KN w placówkach obowiązuje do końca 2013r.
Witam ,mam jeszcze jedno pytanie czy pracownika z karty zdecyduje się iść na urlop do poratowania zdrowia w połowie grudnia 2013r. na rok np.to przez ten rok czyli do grudnia 2014r będzie rozliczany cały czas jako pracownik z karty ?
Oprócz Tryb zniesienia Karty Nauczyciela - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Zaproszenie
prowadzenie warsztatów w placówce
Centrum Obsługi Placówek
zarobki wychowawcy wg.nowej ustawy
koordynator wychowawca
zróbmy coś ,bo bedzie jeszcze gorzej
zarobki prowadzących rodzinne domy dziecka
DIAGNOZA
przeniesienie dziecka do placówki innego typu
znowu podwyżki!
Renta wychowanka
podpowiedzcie:)