Tryb zniesienia Karty Nauczyciela

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~jka

Re: Tryb zniesienia Karty Nauczyciela

Post autor: ~jka »

Ludzie miejcie trochę pokory.Ratować to wy zdrowie bedziecie jak popracujecie 40 godzin tygodniowo juz w 2014.
~agni

Post autor: ~agni »

A ja właśnie po prawie 17 latach pracy od dziś jestem na takim urlopie...kończę kolejne podyplomówki i mam nadzieję na znalezienie pracy z KN od września 2013
~kasia

Post autor: ~kasia »

dlaczego my poprostu nie zmobilizujemy sie i nie zaczniemy czegoś robić wszystko nam zabieraja to przeciez my jesteśmy z tymi dziecmi 24 na dobe my je podcieramy sprzatamy wymiociny, uczymy ,tulimy, my narażamy swoje życie kiedy mają napady szału i agresji za co za te 1500 zł ,ludzie zróbmy cos ,zmówmy jakiś protest strajk czy cos tak nie może być
~Fasolka

Post autor: ~Fasolka »

Kasiu wiem ze chcesz dobrze ,ale kto będzie bronił w rządzie wytwór komuny? tak nas spostrzegają ,nie chodzi tez o dobro dzieci tylko o oszczędności.można zrobić protest - ja mogę jechać do wawy. jak pielęgniarki czy górnicy - tylko ze nas jest za mało żeby ktoś nas słuchał .
~Leon

Post autor: ~Leon »

Ale jaki wytwór komuny? Kasi nie chodzi raczej o kartę i protest w jej obronie, bo 1500zł to na KP się zarabia. Chociaż u mnie jest dziewczyna zatrudniona na pełny etat i dostaje na rękę 1130zł. To chyba rekord. Myślę,że nawet na wspominanych tu czasem kasach w marketach można zarobić więcej.
grabeczka
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: grabeczka »

a czy jest możliwe aby karta była zniesiona przez ten okres 2 lat czy zniesienie karty zależy od dyr.placówki czy to jest oblig że osoby na kn przejdą na kp 01.01.2014
~kn

Post autor: ~kn »

tak od 1st.2014 przenoszą nas pod kp,sami nie przejdziemy!!!!
~kp

Post autor: ~kp »

zmusza was..ha,ha
~lllll

Post autor: ~lllll »

Albo sami odejdą.Wiesz..zejsc z 3000 na 1500..i byc na urlopie 26 dni to dla nich szok.Kwestia czasu jak to wszystko rypnie.
~Przemek

Post autor: ~Przemek »

Z mocy prawa, szanowni Państwo. Nikt nie otrzyma żadnej odprawy! Przyjmujesz nowe warunki to pracujesz, nie to won!
ODPOWIEDZ