Tryb zniesienia Karty Nauczyciela
Re: Tryb zniesienia Karty Nauczyciela
Ludzie miejcie trochę pokory.Ratować to wy zdrowie bedziecie jak popracujecie 40 godzin tygodniowo juz w 2014.
A ja właśnie po prawie 17 latach pracy od dziś jestem na takim urlopie...kończę kolejne podyplomówki i mam nadzieję na znalezienie pracy z KN od września 2013
dlaczego my poprostu nie zmobilizujemy sie i nie zaczniemy czegoś robić wszystko nam zabieraja to przeciez my jesteśmy z tymi dziecmi 24 na dobe my je podcieramy sprzatamy wymiociny, uczymy ,tulimy, my narażamy swoje życie kiedy mają napady szału i agresji za co za te 1500 zł ,ludzie zróbmy cos ,zmówmy jakiś protest strajk czy cos tak nie może być
Kasiu wiem ze chcesz dobrze ,ale kto będzie bronił w rządzie wytwór komuny? tak nas spostrzegają ,nie chodzi tez o dobro dzieci tylko o oszczędności.można zrobić protest - ja mogę jechać do wawy. jak pielęgniarki czy górnicy - tylko ze nas jest za mało żeby ktoś nas słuchał .
Ale jaki wytwór komuny? Kasi nie chodzi raczej o kartę i protest w jej obronie, bo 1500zł to na KP się zarabia. Chociaż u mnie jest dziewczyna zatrudniona na pełny etat i dostaje na rękę 1130zł. To chyba rekord. Myślę,że nawet na wspominanych tu czasem kasach w marketach można zarobić więcej.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a czy jest możliwe aby karta była zniesiona przez ten okres 2 lat czy zniesienie karty zależy od dyr.placówki czy to jest oblig że osoby na kn przejdą na kp 01.01.2014
tak od 1st.2014 przenoszą nas pod kp,sami nie przejdziemy!!!!
Albo sami odejdą.Wiesz..zejsc z 3000 na 1500..i byc na urlopie 26 dni to dla nich szok.Kwestia czasu jak to wszystko rypnie.
Z mocy prawa, szanowni Państwo. Nikt nie otrzyma żadnej odprawy! Przyjmujesz nowe warunki to pracujesz, nie to won!
Oprócz Tryb zniesienia Karty Nauczyciela - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Zaproszenie
prowadzenie warsztatów w placówce
Centrum Obsługi Placówek
zarobki wychowawcy wg.nowej ustawy
koordynator wychowawca
zróbmy coś ,bo bedzie jeszcze gorzej
zarobki prowadzących rodzinne domy dziecka
DIAGNOZA
przeniesienie dziecka do placówki innego typu
znowu podwyżki!
Renta wychowanka
podpowiedzcie:)