Tryb zniesienia Karty Nauczyciela

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~po

Re: Tryb zniesienia Karty Nauczyciela

Post autor: ~po »

Dzwoniłem w sprawie KN do Urzędu Wojewódzkiego uzyskałem odpowiedz, że od 2013 dyrektor proponuje wynagrodzenie - podstawa może zostać zmieniona (czyli zmniejszona) tak mi powiedziano co wy na to?
~***

Post autor: ~*** »

A WSZYSCY TRĄBIĄ NA OKOLO,ŻE NIE MOŻE BYĆ ZMNIEJSZONA,TO JAK TO W KONCU JEST DO CHOL..Y ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~Fasolka

Post autor: ~Fasolka »

mam jeszcze takie pyt.czy ktoś wie jak stoi sprawa z przechodzeniem na emeryturę(świadczenie kompensacyjne) po 30latach pracy bez względu na wiek czyli minimum 50lat bo plotka chodzi ze taka propozycja była?
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

Plotki, plotki, ktoś coś powiedział, będzie, nie będzie....

Pocieszające jest to, że dla niektórych Karta Nauczyciela jest nie do zniesienia :)
~po

co to oznacza że dla niektórych karta nuczyciela jest nie do zniesienia
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Witam. Wystosowałem w tej sprawie zapytanie do ministerstwa. Poprosiłem o wyjaśnienie trybu zniesienia KN, zasad jej zniesienia oraz praw jakie przysługują pracownikom. I co? Jak mawia młodzież - oj tam, oj tam. Dotychczas żadnej odpowiedzi. Cisza i spokojna atmosfera panuje jak w ulu zimą.....
~po

ja dzwoniłem do Ministerstwa ale kazali wystosować pytanie na piśmie. Marcin jeśli dostaniesz odpowiedz z ministerstwa to napisz tutaj co napisali
~***

wszyscy czekamy...na odp ministerstwa od mędrcow
~***

wszyscy czekamy...na odp ministerstwa, od mędrcow=teoretykow
~wychowawca

Post autor: ~wychowawca »

tak, moja dyra czeka...i nie może się doczekać jak zwolni parę osób i a wychowawcom z kn zaproponuje 1800 brutto- HIENA
ODPOWIEDZ