Tryb zniesienia Karty Nauczyciela
Re: Tryb zniesienia Karty Nauczyciela
Dzwoniłem w sprawie KN do Urzędu Wojewódzkiego uzyskałem odpowiedz, że od 2013 dyrektor proponuje wynagrodzenie - podstawa może zostać zmieniona (czyli zmniejszona) tak mi powiedziano co wy na to?
A WSZYSCY TRĄBIĄ NA OKOLO,ŻE NIE MOŻE BYĆ ZMNIEJSZONA,TO JAK TO W KONCU JEST DO CHOL..Y ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam jeszcze takie pyt.czy ktoś wie jak stoi sprawa z przechodzeniem na emeryturę(świadczenie kompensacyjne) po 30latach pracy bez względu na wiek czyli minimum 50lat bo plotka chodzi ze taka propozycja była?
Plotki, plotki, ktoś coś powiedział, będzie, nie będzie....
Pocieszające jest to, że dla niektórych Karta Nauczyciela jest nie do zniesienia
Pocieszające jest to, że dla niektórych Karta Nauczyciela jest nie do zniesienia

co to oznacza że dla niektórych karta nuczyciela jest nie do zniesienia
Witam. Wystosowałem w tej sprawie zapytanie do ministerstwa. Poprosiłem o wyjaśnienie trybu zniesienia KN, zasad jej zniesienia oraz praw jakie przysługują pracownikom. I co? Jak mawia młodzież - oj tam, oj tam. Dotychczas żadnej odpowiedzi. Cisza i spokojna atmosfera panuje jak w ulu zimą.....
ja dzwoniłem do Ministerstwa ale kazali wystosować pytanie na piśmie. Marcin jeśli dostaniesz odpowiedz z ministerstwa to napisz tutaj co napisali
wszyscy czekamy...na odp ministerstwa, od mędrcow=teoretykow
tak, moja dyra czeka...i nie może się doczekać jak zwolni parę osób i a wychowawcom z kn zaproponuje 1800 brutto- HIENA
Oprócz Tryb zniesienia Karty Nauczyciela - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Zaproszenie
prowadzenie warsztatów w placówce
Centrum Obsługi Placówek
zarobki wychowawcy wg.nowej ustawy
koordynator wychowawca
zróbmy coś ,bo bedzie jeszcze gorzej
zarobki prowadzących rodzinne domy dziecka
DIAGNOZA
przeniesienie dziecka do placówki innego typu
znowu podwyżki!
Renta wychowanka
podpowiedzcie:)