umowy zlecienia?

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
sabina 22

Re: umowy zlecienia?

Post autor: sabina 22 »

ja już zgłupiałam naprawdę:( Natalia.św co masz na myśli , że "dzieżko poprawiać prawników i SKO"?
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: de Charette »

SKO bardzo łatwo - sam nieraz pisałem skargi do WSA
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
nowa i zielona

Post autor: nowa i zielona »

to SKO uważa ze comiesięczne umowy zlecenia to ciągłość pracy?
amm

Post autor: amm »

:D u nas SKO uznało zatrudnienie u różnych pracodawców za ciągłość i uwaliło, nic już mnie nie zdziwi
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: de Charette »

a sądy uznają, że aneks do pracy obniżający wynagrodzenie to utrata :lol: :lol: :lol:
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Natalia.św

Post autor: Natalia.św »

sabina 22 pisze:ja już zgłupiałam naprawdę:( Natalia.św co masz na myśli , że "dzieżko poprawiać prawników i SKO"?
Skoro prawnik i SKO uważają, że jest ciągłość to ja nie będę ich poprawiała. Mam opinię prawnika i tyle
sabina 22

Post autor: sabina 22 »

u mnie prawnik ma zdanie że sie nie powinno doliczać:( już sama nie wiem, co robić. żeby potem po kontroli nie było że klienci będą mieć nienależnie pobrane.
Czytająca

Post autor: Czytająca »

No to ja pociągnę temat. Widzę że połowa jest za tym, żeby wliczać, druga żeby nie i co tu robić. Też mam babkę która złożyła wniosek z umowami zlecenia miesięcznymi i ma je bez dnia przerwy. Szukam gdzie mogę i zdania są podzielone. Jak zrobić żeby było dobrze.
gopssik

Post autor: gopssik »

Czytająca pisze:No to ja pociągnę temat. Widzę że połowa jest za tym, żeby wliczać, druga żeby nie i co tu robić. Też mam babkę która złożyła wniosek z umowami zlecenia miesięcznymi i ma je bez dnia przerwy. Szukam gdzie mogę i zdania są podzielone. Jak zrobić żeby było dobrze.
Nie robic uzysku.
ninka

Post autor: ninka »

Mieliśmy trzy tygodnie temu szkolenie. Prowadziła je Pani z ministerstwa i byli także na nim Panowie z SKO i Pani mówiła, że jest zdania aby w takich sytuacjach traktować jako ciągłość Panowie z SKO się z nią zgodzili.
ODPOWIEDZ