umowy zlecienia?
Re: umowy zlecienia?
ja już zgłupiałam naprawdę:( Natalia.św co masz na myśli , że "dzieżko poprawiać prawników i SKO"?
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
SKO bardzo łatwo - sam nieraz pisałem skargi do WSA
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
to SKO uważa ze comiesięczne umowy zlecenia to ciągłość pracy?

- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a sądy uznają, że aneks do pracy obniżający wynagrodzenie to utrata

cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Skoro prawnik i SKO uważają, że jest ciągłość to ja nie będę ich poprawiała. Mam opinię prawnika i tylesabina 22 pisze:ja już zgłupiałam naprawdę:( Natalia.św co masz na myśli , że "dzieżko poprawiać prawników i SKO"?
u mnie prawnik ma zdanie że sie nie powinno doliczać:( już sama nie wiem, co robić. żeby potem po kontroli nie było że klienci będą mieć nienależnie pobrane.
No to ja pociągnę temat. Widzę że połowa jest za tym, żeby wliczać, druga żeby nie i co tu robić. Też mam babkę która złożyła wniosek z umowami zlecenia miesięcznymi i ma je bez dnia przerwy. Szukam gdzie mogę i zdania są podzielone. Jak zrobić żeby było dobrze.
Nie robic uzysku.Czytająca pisze:No to ja pociągnę temat. Widzę że połowa jest za tym, żeby wliczać, druga żeby nie i co tu robić. Też mam babkę która złożyła wniosek z umowami zlecenia miesięcznymi i ma je bez dnia przerwy. Szukam gdzie mogę i zdania są podzielone. Jak zrobić żeby było dobrze.
Mieliśmy trzy tygodnie temu szkolenie. Prowadziła je Pani z ministerstwa i byli także na nim Panowie z SKO i Pani mówiła, że jest zdania aby w takich sytuacjach traktować jako ciągłość Panowie z SKO się z nią zgodzili.
Oprócz umowy zlecienia? - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Opiekun Prawny - Babcia
wprowadzenie orzeczenia /SYGNITY
SPRawozdanie 3.03.2017
utrata pracy i narodziny dziecka w jednym dniu
wszystkie oświadczenia dla ROPS?
Skład rodziny PILNE
łatwe pytanie
gosp. rolne
nowe spr!
Rops po wydaniu decyzji znowu
ROPS a KPA