unieważnienie

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
opsSR34
Referent
Zajmuję się: ŚR, FA, DM,
Kontakt:

unieważnienie

Post autor: opsSR34 »

osoba zmieniała miejsce zamieszkania . Mieszka w mojej gminie. Złożyła mi wniosek o karty tradycyjne i elektroniczne. Wcześniej miała przyznane karty w innej gminie. Teraz przyszły do mnie karty z Warszawy i w sumie to kto unieważnia w systemie poprzednie karty o odcina rogi kart - ja jako nowa gmina w której osoba mieszka ? czy poprzednia gmina, bo przecież ja nie widzę w systemie tych poprzednich kart ? jak to ma w końcu być ?
Awatar użytkownika
ubu
Podinspektor
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Re: unieważnienie

Post autor: ubu »

ty obcinasz jak masz możliwość, bo powinien to zrobić obywatel w poprzedniej gminie ale na to nie ma co liczyć ;) W SI KDR program sam pyta o anulowanie poprzednich kart, ja o takim anulowaniu informuję pisemnie poprzednią gminę, można też poinformować przez SI KDR, bo dostałem z innej gminy tez taką informację elektronicznie ;)
"To err is human, to forgive is divine"
Martyna L.
Praktykant
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Post autor: Martyna L. »

A jaki dajemy powód unieważnienia, jeśli posiadacz karty przeprowadził się do innej gminy?
Awatar użytkownika
ubu
Podinspektor
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Post autor: ubu »

ja kto się dzieje z automatu to chyba nie trzeba podawać przyczyny, ale gdyby to zmiana gminy zamieszkania :)
"To err is human, to forgive is divine"
ODPOWIEDZ