uparty dłuznik. przekazem pocztowym płacił jak to nazwał "bi - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 17 sty 2018, 11:45

Podczas wywiadu alim. w grudniu 2016 r. dłużnik pisemnie oświadczył, że będzie płacił bieżące alimenty za pośrednictwem poczty.-przekazem pocztowym. powiedziałam mu, że wierzycielka nie będzie odbierała tych wpłat, albo odda je do komornika, bo nie mże pobierac z dwoch miejsc jednocześnie. ale nie dotarło. podobno płacił. ale nie odbierała.... z nami walczy o oddanie prawa jazdy. ale nie wpłacał przynajmniej polowy alimentów przez 6 miesięcy więc nie mam podstaw. i juz kilkadziesiąt razy mu musiałam to odpisywać. no i teraz złożył pismo do SKO, że ma nowy dowód w sprawie, że posiada potwierdzenia wysłanych pieniedzy i ze wierzycielka ich nie odbierała i w związku z tym on je płacił i powinnam to wziąc pod uwagę przy zwrocie prawa jazdy.

jak temu Panu ładnie ale i dosadnie i ewe. jakich art. uzyc zeby napisac ze nie wierzycielka nie mogła pobierac z dwoch miejsc alimentów, a ja liczę tylko wpłaty te które wpłynęły od komornika....???? bo oczywiscie do nas tez wpłacał, ale my to odsyłalismy do komornika i on nam znowu pomniejszoną kwotę.
Iza11
Referent
Od: 13 mar 2017, 10:06
Zajmuję się: SR SW FA

Napisano: 17 sty 2018, 14:56

czy jednak może ktoś pochyli się nad moim problemem???
Iza11
Referent
Od: 13 mar 2017, 10:06
Zajmuję się: SR SW FA

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x