urlop macierzyński,a rodzicielski?
urlop macierzyński,a rodzicielski?
Witam! Mam pytanie bo już nie wiem.Kobieta urodziła dziecko pracuje cały czas i obecnie jest na urlopie macierzyńskim a po 26 tyg przechodzi na urlop rodzicielski,który będzie wypłacany u nas w urzędzie?Czy robicie uzysk z tego urlopu rodzicielskiego czy nie?Kobieta jest cały czas w stosunku pracy i po urlopie wraca do pracy?Pomóżcie!
Re: urlop macierzyński,a rodzicielski?
Koleżanka się ze mna spiera,że robimy uzysk jak przy świadczeniu rodzicielskim i dlatego pytam
przeczytaj z 5 razy to co sama napisałaś to znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie, przeczytać art z ustawy odnośnie uzyskania dochodu też nie zaszkodzi 

o to przepraszam, zmień koleżanki
absolutnie jej nie słuchaj

Dzięki chociaż utwierdziłam się w swoim przekonaniu.
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ten urlop rodzicielski bedzie wyplacany u was w urzedzie, bo co ? to pracownica urzedu jest ?:) nie mylisz czasami pojec i nie masz na mysli swiadczenia rodzicielskiego placone u nas w urzedzie zamiast zasilku macierzynskiego ?:)kkk21 pisze:Witam! Mam pytanie bo już nie wiem.Kobieta urodziła dziecko pracuje cały czas i obecnie jest na urlopie macierzyńskim a po 26 tyg przechodzi na urlop rodzicielski,który będzie wypłacany u nas w urzędzie?Czy robicie uzysk z tego urlopu rodzicielskiego czy nie?Kobieta jest cały czas w stosunku pracy i po urlopie wraca do pracy?Pomóżcie!
- mika31
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
a może urlop wychowawczy???
przeczytałaś cały post?mika31 pisze:a może urlop wychowawczy???
Oprócz urlop macierzyński,a rodzicielski? - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
zgłoszenie że jest marnotrawione 500+
dodatek dyferencyjny
sygnity rozożenie na raty
sprawozdanie od 1 kwietnia do 31 grudnia 2016-Sygnity
Do elmera i innych!!!!
akt urodzenia i UKRAINA - przyznać?
Zmiany w dochodach
Przerwany urlop wychowawczy
nienależne
rozłożenie na raty spłaty 500 + i odmowa umorzenia
2 dec przyznające a 1 uchylająca???
UWAGA SPRAWOZDANIE PRZECZYTAJ