Urodziny tuska już jutro ! - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 22 kwie 2014, 18:05

Jutro urodziny Donalda Tuska przygotujcie życzenia-ja mu życzę tego co życzy mu 3,5 miliona wypędzonych za chlebem, ponad 4 miliony bezrobotnych,w 550 tysięcy niedożywionych dzieci,150 tysięcy bezdomnych,miliony "zatrudnionych" na śmieciówkach lub za 1200 zł,miliony chorych cierpiących i zdychających z braku leków,emerytów 600 złotowych...itd... Życzę tak serdecznie od serca aby on i jego bliscy przeżywali to co zgotowali ludziom każdego dnia i w dzień i w nocy...

Nasza wierchuszka też jest objęta tymi życzeniami , gdyż...dopowiedzcie sobie same.
AAnka

Napisano: 22 kwie 2014, 19:45

a ja życzę Premierowi kolejnych lat na scenie politycznej... sukcesów w realizacji planów, mądrych wyborów i samych trfanych decyzji. Bardzo mądry polityk.Zatem dla pana jak nic.. "Hey Jude"...na, na , na nanana, nananana.. :twisted:
emilka31

Napisano: 22 kwie 2014, 21:51

a ja mam w d, upie urodziny tuska
$$$

Napisano: 22 kwie 2014, 23:21

Emilkowa percepcja rzeczywistości ;)
Ten wpis to chyba w konwencji "Ukochany Wódz Korei Północnej"?
Zaczął od malowania kominów, dziś maluje naszą przyszłość!
rozum

Napisano: 23 kwie 2014, 0:47

Jednak nie każdy śpiewać może... nawet Premier RP!

"Nie porwał dzisiaj niestety Donald Tusk publiki... Nie umie rządzić krajem, a wziął się do muzyki."

https://www.facebook.com/photo.php?v=63 ... =2&theater
Puenta

Napisano: 23 kwie 2014, 1:00

Emilka z Donaldem - Gimbaza front!
Gimbaza

Napisano: 23 kwie 2014, 8:36

o proszę mam siostrę... - nie jestem z tego powodu jakoś mega szczęśliwa :evil: nie mniej jednak do życzeń od emilka 31
dodaję i ja życzenia -od siebie dla Premiera ( którego no, uwielbiam po prostu ...)
Śpiewająco życzę Premierowi mądrych i dumnych Polaków, pogodnych i szczęśliwych....- bez całego tego ich pieniactwa, kompleksów i zawiści. Życzę szczególnie sprawnych resortów Służby Zdrowia i Polityki Społecznej - profesjonalnej Pomocy Społecznej..życzę z całego serca :twisted:
emilka14

Napisano: 23 kwie 2014, 13:23

Hey Jude;)
Adam29

Napisano: 24 kwie 2014, 12:40

Ale o co Wam chodzi? Macie przecież wolność i niepodległość od 25 lat i nikt nikogo do pracy albo siedzenia w Polsce na siłę nie zmusza. Możecie chlapać co chcecie. To wcale nie za Tuska zabrakło w Polsce miejsca dla 5-7 milionów ludzi. To jest wieloletni długotrwały proces. Tusk bu.r.d.e.l i jego skutki już zastał, a ten rzekomy wybawiciel bezzębny nic nowego oprócz dodatkowej porcji nienawiści wśród nas nie wniesie. Jak się oddaje władzę CIA i Watykańczykom, to skutki są jednoznaczne - bezrobocie i bezdomność. Socjalizm nie dopuszczał w swej ideologii bezdomności, głodu i bezrobocia - dlatego zbankrutował, bo załamał się pod ciężarem kosztów. Kapitalizm nie musi się martwić o dobro jednostki. Gdy zakład jest nierentowny to się ludzi zwalnia i cyrk zamyka. Żeby zbytnio ludzie budżetu państwa nie obciążali to daje im się kuroniówki 500 zł miesięcznie na okres 3 miesięcy. Głupi ludzie myśleli, że za kapitalizmu wszyscy będą bogaci.

Życzę naszemu premierowi, aby gospodarka rozkwitła, bezrobocie spadło i proszę, żeby dalej był naszym falochronem przed oszołomstwem. Życzę, żeby na koniec żeby przegrał wybory na rzecz jakiejś nowej politycznej siły, która nas pchnie cywilizacyjnie i gospodarczo 20 lat do przodu.
betonowy

Napisano: 09 maja 2014, 23:03

BRAWO betonowy !!!!!
olga1

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem