Utrata i uzysk w Sygnity - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 21 kwie 2016, 21:06

W Sygnity nie ściąga nam dochodów utraconych z ŚR. Dodatkowo nawet jak ręcznie wprowadzimy czy to w FA, SR czy w SW po ostatnich zmianach, źle liczy nam dochody utracone i uzyskane. Czytaliśmy już instrukcje dot. wprowadzonych zmian w tej wersji. Ale nic nam to nie rozjaśniło czy jest to problem w ustawieniach naszych i złego rozumienia, czy gdzieś indziej. Czy macie podobny problem ściągają się Wam te dochodu a jeśli wprowadzacie sami to liczy program dobrze?

Rodzina 4 osobowa. Utracamy dochód za rok 2014 - 11590,69 zł a od marca 2015 r. Pan dostaje rentę 1747,50 zł netto plus mają jeszcze stypendium socjalne syna za 2014 rok w kwocie 4800,00 zł. I na piechotę licząc wychodzi mi dochód miesięczny 536,87 zł a w programie jakieś głupoty ok. 138... :( Jak zmieniamy daty od do to kwota się zwiększa zmniejsza ale nie wychodzi to co powinno. Przeraża nas fakt poprawiania wszystkiego w decyzjach i wydrukach dochodów ręcznie.

Zastanawiamy się nad zgłoszeniem do Sygnity ale może to nie tu tkwi problem a bardziej w naszym myśleniu ;/
sadawith
Stażysta
Od: 16 mar 2016, 20:16
Zajmuję się: ŚW,DW,DO,ST,CP

Napisano: 06 maja 2016, 23:21

nam tez wychodza cuda wianki już sama nie wiem jak to wprowadzić zeby było dobrze !pisze do sygnity czekam dzień na odpowiedz potem wyślij im jeszcze zdjęcie....nie to nie na moje nerwy!!!!dodzwonić sie nie idzie czas goni....
manianka

Napisano: 06 maja 2016, 23:23

ja to nawet wprowadzają c dochód za 2014 potem z tego utrata 2 miesiące i co ???dochod zerowy
ja nie wpiszę dochodu z urzedu skarbowego to wychodzi ale zaś roczny dochód żle.....
manianka

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x