to oczywiście prośba do Ciebie, my dostosujemy się do dogodnego dla Ciebie czasu.DorotaMM pisze:Prośba o podłaczenie Team Viewer
to oczywiście prośba do Ciebie, my dostosujemy się do dogodnego dla Ciebie czasu.DorotaMM pisze:Prośba o podłaczenie Team Viewer
Poproszę o zgłoszenie takie propozycji.1986 pisze:po wprowadzeniu wniosku
system nie powinnien pokazazywac liste błędów/ostrzezen: brak domuentu tożsamosci/ czy aktu urodzenia
jak tego nei trzeba składac
Byłem na serwisie, proszę się spodziewać telefonu z serwisu.DorotaMM pisze:Ja zadzwoniłam do sygnity w sprawie mojego zgłoszenia i uzgodniłam telefonicznie możliwość podłączenia Team Viewer, Pan odpowiedział że przekaże dalej bo taką możliwość ma tylko KRAKÓW, i da tej pory CISZA!!!!!
Bardzo proszę o pomoc.michał78 pisze:Witam,
proszę mi podpowiedzieć jaki parametr mam zmienić, żeby w menu wyboru czy to decyzji czy wniosków, mógł w polu "okres zasiłkowy" wyszukać okresy wcześniejsze niż 2015/2016?
Bo mam 2017 i 2018 a to trochę mi aktualnie niepotrzebne.
Tutaj w załączniku "Złotówka za złotówkę w Oprogramowaniu SR" jest wszystko wytłumaczoneGość pisze:czy jest a jeśli jest to jak nazywa się znacznik jeżeli chce wstawić w decyzji kwotę miesięczną przysługującą przy zł za zł