uzysk po roku bazowym netto? - Świadczenia rodzinne

Strona 11 z 12    [ Posty: 113 ]

Napisano: 22 maja 2015, 13:21

Lhgda pisze: Nie !!! Mam wyraznie podatek nalezny ktory jest obliczany na podstawie kup
ja w to nie wątpię .. widziałam już różne odcinki wypłat ;) .. co nie zmienia faktu, że do US co miesiąc odprowadzamy zaliczkę na podatek ( robię to wiem :D ) a podatek należny wyliczany jest po zakończonym roku .. stąd nadpłaty i niedopłaty :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2015, 13:33

ewalu pisze:
Lhgda pisze: Nie !!! Mam wyraznie podatek nalezny ktory jest obliczany na podstawie kup
ja w to nie wątpię .. widziałam już różne odcinki wypłat ;) .. co nie zmienia faktu, że do US co miesiąc odprowadzamy zaliczkę na podatek ( robię to wiem :D ) a podatek należny wyliczany jest po zakończonym roku .. stąd nadpłaty i niedopłaty :D
to ty za ksiegowa tez robisz???
fdfaf

Napisano: 22 maja 2015, 14:01

fdfaf pisze:
ewalu pisze:
to ty za ksiegowa tez robisz???
nie .. księgową mamy i to główną :) .. ja prowadzę wynagrodzenia i wszystko co z tym jest związane .... bez księgowania :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2015, 14:18

i co tego jeszcze decyzje o SR wydajesz??
kvvkv

Napisano: 22 maja 2015, 14:21

prowadzę całe ŚR bez FA ( ok. 500 rodzin ) , KDR i wynagrodzenia
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2015, 14:23

ja robię też tak samo, zaświadczenie z dochodem netto przynosi mi osoba i tyle wliczam do dochodu.
grażyna3

Napisano: 22 maja 2015, 14:24

ewalu pisze:prowadzę całe ŚR bez FA ( ok. 500 rodzin ) , KDR i wynagrodzenia
na koniec II kwartału miałam 601 w ŚR .. sprawdziłam :D
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2015, 14:38

Ewalu:
jakie dokumenty żądasz (skąd bierzesz dochód uzyskany zgodny z ustawą) w przypadkach:
- zasiłku dla bezrobotnych
- stypendium (staż)
- działalności gospodarczych rozliczanych na zasadach ogólnych?
mops2

Napisano: 22 maja 2015, 14:41

mops2 pisze:Ewalu:
jakie dokumenty żądasz (skąd bierzesz dochód uzyskany zgodny z ustawą) w przypadkach:
- zasiłku dla bezrobotnych
- stypendium (staż)
- działalności gospodarczych rozliczanych na zasadach ogólnych?
- zaśw. z PUP
- zaśw. z PUP
- ośw. strony
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2015, 14:49

to przy zasiłku dla bezrobotnych też są jakieś koszty uzyskania ? nie można brać tego co jest do wypłaty (kwoty ogólnie znane, więc nie trzeba zaświadczeń tylko decyzja) ?
mops2

Strona 11 z 12    [ Posty: 113 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x