ja w to nie wątpię .. widziałam już różne odcinki wypłatLhgda pisze: Nie !!! Mam wyraznie podatek nalezny ktory jest obliczany na podstawie kup

ja w to nie wątpię .. widziałam już różne odcinki wypłatLhgda pisze: Nie !!! Mam wyraznie podatek nalezny ktory jest obliczany na podstawie kup
to ty za ksiegowa tez robisz???ewalu pisze:ja w to nie wątpię .. widziałam już różne odcinki wypłatLhgda pisze: Nie !!! Mam wyraznie podatek nalezny ktory jest obliczany na podstawie kup.. co nie zmienia faktu, że do US co miesiąc odprowadzamy zaliczkę na podatek ( robię to wiem
) a podatek należny wyliczany jest po zakończonym roku .. stąd nadpłaty i niedopłaty
nie .. księgową mamy i to głównąfdfaf pisze:to ty za ksiegowa tez robisz???ewalu pisze:ja w to nie wątpię .. widziałam już różne odcinki wypłatLhgda pisze: Nie !!! Mam wyraznie podatek nalezny ktory jest obliczany na podstawie kup.. co nie zmienia faktu, że do US co miesiąc odprowadzamy zaliczkę na podatek ( robię to wiem
) a podatek należny wyliczany jest po zakończonym roku .. stąd nadpłaty i niedopłaty
na koniec II kwartału miałam 601 w ŚR .. sprawdziłamewalu pisze:prowadzę całe ŚR bez FA ( ok. 500 rodzin ) , KDR i wynagrodzenia
- zaśw. z PUPmops2 pisze:Ewalu:
jakie dokumenty żądasz (skąd bierzesz dochód uzyskany zgodny z ustawą) w przypadkach:
- zasiłku dla bezrobotnych
- stypendium (staż)
- działalności gospodarczych rozliczanych na zasadach ogólnych?