Pani Izabelo nam z terenów gór - Rabki Zdrój itd. ciężko jest dostać się na zlot tak daleko. Wnioskuję o wzięcie pod uwagę również naszych rejonów kiedyś w przyszłości.
Choć mnie nie będzie - jestem z Wami.
Pozdrawiam
Informujemy, że otrzymaliśmy 150 zgłoszeń udziału w V Ogólnopolskim Zlocie Asystentów Rodziny. Serdecznie dziękujemy! Jedocześnie oznacza to, że podstawowa lista uczestników konferencji została zamknięta.
W poniedziałek, 4 lipca 2016 roku, uruchomimy na stronie formularz zgłoszeniowy na listę rezerwową. Formularz ten będzie aktywny do wyczerpania liczby 30 miejsc.
Po wyczerpaniu liczby miejsc na liście rezerwowej, rekrutacja do udziału w V Ogólnopolskim Zlocie Asystentów Rodziny zostanie zakończona.
Jednocześnie informujemy, że przyjęcie zgłoszenia na listę rezerwową nie jest równoznaczne z zakwalifikowaniem się do udziału w konferencji. Będzie to bowiem zależne od ewentualnych rezygnacji z udziału w wydarzeniu osób z listy podstawowej. W takiej sytuacji, będziemy kontaktować się z osobami z listy rezerwowej według kolejności rejestracji, informując o zakwalifikowaniu do udziału w konferencji lub braku wolnych miejsc. Nastąpi to najpóźniej do dnia 5 września 2016 roku.
Bardzo dziękuję za wzięcie pod uwagę rejonu południowego
Myślę, że do pomocy przy organizacji zlotu z pewnością znajdą się chętni - jeśli tylko uda się go faktycznie tu zorganizować
Pozdrawiam