V Zlot AR - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 30 cze 2016, 17:05

Zapraszamy na V Zlot Asystentów Rodziny, który odbędzie się 12-13 września w Gdyni. Szczegóły i rejestracja: www.zlot.mopsgdynia.pl
Izabela K.

Napisano: 01 lip 2016, 7:52

Witam,

Pani Izabelo nam z terenów gór - Rabki Zdrój itd. ciężko jest dostać się na zlot tak daleko. Wnioskuję o wzięcie pod uwagę również naszych rejonów kiedyś w przyszłości.
Choć mnie nie będzie - jestem z Wami.
Pozdrawiam
Gosiaczek888
Praktykant
Od: 09 kwie 2014, 9:12
Zajmuję się:

Napisano: 02 lip 2016, 19:44

Informujemy, że otrzymaliśmy 150 zgłoszeń udziału w V Ogólnopolskim Zlocie Asystentów Rodziny. Serdecznie dziękujemy! Jedocześnie oznacza to, że podstawowa lista uczestników konferencji została zamknięta.

W poniedziałek, 4 lipca 2016 roku, uruchomimy na stronie formularz zgłoszeniowy na listę rezerwową. Formularz ten będzie aktywny do wyczerpania liczby 30 miejsc.

Po wyczerpaniu liczby miejsc na liście rezerwowej, rekrutacja do udziału w V Ogólnopolskim Zlocie Asystentów Rodziny zostanie zakończona.

Jednocześnie informujemy, że przyjęcie zgłoszenia na listę rezerwową nie jest równoznaczne z zakwalifikowaniem się do udziału w konferencji. Będzie to bowiem zależne od ewentualnych rezygnacji z udziału w wydarzeniu osób z listy podstawowej. W takiej sytuacji, będziemy kontaktować się z osobami z listy rezerwowej według kolejności rejestracji, informując o zakwalifikowaniu do udziału w konferencji lub braku wolnych miejsc. Nastąpi to najpóźniej do dnia 5 września 2016 roku.
Izabela K

Napisano: 02 lip 2016, 19:46

Pani Gosiu, być może w przyszłym roku będzie na południu Polski.
Wszystko zależy od tego kto zgłosi się do pomocy przy organizacji, każdy może:)
Izabela K.

Napisano: 04 lip 2016, 9:04

Witam,

Bardzo dziękuję za wzięcie pod uwagę rejonu południowego :-)
Myślę, że do pomocy przy organizacji zlotu z pewnością znajdą się chętni - jeśli tylko uda się go faktycznie tu zorganizować :-)
Pozdrawiam
Gosiaczek888
Praktykant
Od: 09 kwie 2014, 9:12
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x