Sprawozdanie - działania na rzecz osób bezdomnych - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 28 mar 2019, 11:04

Dzień dobry, mam pytanie otrzymaliśmy sprawozdanie do uzupełnienia odnośnie bezdomnych za rok 2018 w formie papierowej(meilem), z informacją o wczytaniu do CAS-a , a w Casie brak tego sprawozdania? Może źle sprawdzam czy macie u siebie to już.
ancia
Praktykant
Od: 10 lis 2006, 15:42
Zajmuję się:

Napisano: 01 kwie 2019, 20:53

My już mamy ten formularz w czasie. Ale mam pytanie. Piszę tam informacja żeby stowarzyszenia miały jednorazowe hasło i uzupełniły dane dot ich placówki. Na terenie naszej gminy nie funkcjonuje taka placówka ale wysyłamy do placówki w innym powiecie. Czy mamy im wysyłać hasło czy zrobi to gmina na terenie której się znajdują ? Trochę to niejasne dla mnie w objaśnieniach...
Klemens
Praktykant
Od: 25 mar 2019, 20:53
Zajmuję się: PS. Śr.

Napisano: 03 kwie 2019, 10:20

według mnie to robi ta gmina gdzie są placówki, jak u was nie ma placówek to chyba zerowe
jada
Referent
Od: 01 wrz 2017, 19:23
Zajmuję się: PS/ŚW/FA

Napisano: 03 kwie 2019, 11:15

mam pytanie o tabele nr 1 i 2. jeżeli na terenie naszej gminy nie ma noclegowni ale opłacaliśmy pobyt 2 bezdomnym na terenie naszego powiatu więc czy te tabele uzupełniamy na 0 czy przekazujemy do placówek gdzie opłacaliśmy pobyt?
Magdaaa
Stażysta
Od: 10 kwie 2017, 7:52
Zajmuję się: PS

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem