UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 29 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 17 wrz 2015, 11:16

czy w wersji 2-0.3. jest przewidziane dodanie czwartego biura KBIG do przesyłu danych? z tego co wiem w nowej technologii już jest
an.ka

Napisano: 17 wrz 2015, 11:26

an.ka pisze:czy w wersji 2-0.3. jest przewidziane dodanie czwartego biura KBIG do przesyłu danych? z tego co wiem w nowej technologii już jest
Tak, to jest przewidziane
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 17 wrz 2015, 11:30

no to super! wielkie dzięki
an.ka

Napisano: 17 wrz 2015, 11:38

melka pisze:Czy ktoś mi może powiedzieć jak usunąć z decyzji [ i zastąpić go (

Ale numeracja ręczna czy auto-numeracja w systemie?
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 17 wrz 2015, 11:47

mała mii pisze:
SYGNITY pisze:
melka pisze:Czy ktoś mi może powiedzieć jak usunąć z decyzji [ i zastąpić go (
przepraszam, ale nie rozumiem tego zdania. możesz napisać jaśniej?
pozdrawiam
zapewne chodzi o to jak wprowadzic nawias zwykły nie kwadratowy
dokładnie o to mi chodzi
melka

Napisano: 17 wrz 2015, 11:50

No dobrze ale jaka masz numeracje? ręcznie wprowadzasz numery czy system automatycznie Ci numeruje decyzje- jezeli automatycznie to musisz wejsc w definicje auto numeracji i ustawić tak jak Ci odpowiada.

Jeżeli ręcznie to musisz cofnąć decyzje i wprowadzić prawidłowy numer- aby to zrobić musisz mieć ustawiony odpowiednio parametr czy po cofnięciu decyzji istnieje możliwość usunięcia lub nadania nowego numeru
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 17 wrz 2015, 11:50

zmieniłam adres w FA, a w ŚR po staremu adres i też trzeba zmieniać ...
gasiak

Napisano: 17 wrz 2015, 12:15

Witam.
Proszę o informację - jak wyłączyć to pierwotne formatowanie. przeczytałam na forum że można w ten sposób edytować decyzję, ale tak czy inaczej szybciej jest robić to w wordzie, bez korzystania z tej opcji.

Dodam jeszcze że w zwykłej edycji - jeśli chcecie zacząć kolejne zdanie od nowej linijki używajcie zamiast samego "enter" -- "enter i shift", wówczas nie będzie odstępu między akapitami :):) taka informacja dla niezorientowanych :)

pozdrawiam
Milena
MilenaMilena
Stażysta
Od: 13 sie 2015, 11:20
Zajmuję się:

Napisano: 17 wrz 2015, 12:23

gasiak pisze:zmieniłam adres w FA, a w ŚR po staremu adres i też trzeba zmieniać ...
W którym miejscy ten adres wprowadzasz? przed chwla zalogowałem sie na SR zmieniłem na liście osób adres przelogowałem sie na FA i jest tam juz zmieniony adres- czyli prawidłowo
Sprawdz sobie czy masz aktualna wersje programu 2.1.2
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 17 wrz 2015, 12:26

MilenaMilena pisze:Witam.
Proszę o informację - jak wyłączyć to pierwotne formatowanie. przeczytałam na forum że można w ten sposób edytować decyzję, ale tak czy inaczej szybciej jest robić to w wordzie, bez korzystania z tej opcji.

Dodam jeszcze że w zwykłej edycji - jeśli chcecie zacząć kolejne zdanie od nowej linijki używajcie zamiast samego "enter" -- "enter i shift", wówczas nie będzie odstępu między akapitami :):) taka informacja dla niezorientowanych :)

pozdrawiam
Milena
To akurat nic nowego Shift+ enter jest to jedna z podstawowych funkcji każdego edytora tekstu.

A co co dokładnie pytasz z tym worem? bo chyba coś zle zrozumiałaś? chodzi o rozszerzone formatowanie? jezeli tak to będąc na danym szablonie wchodzisz w opcje rozszerzone formatowanie i robisz usuń-ale jakby co nei obsługuje się to rozszerzone w open office np a nei w Wordzie microsoftu.
Funkcja ta umożliwia lepsze dopasowanie szablonów dla własnych potrzeb
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:

Strona 29 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x