Tak, to jest przewidzianean.ka pisze:czy w wersji 2-0.3. jest przewidziane dodanie czwartego biura KBIG do przesyłu danych? z tego co wiem w nowej technologii już jest
melka pisze:Czy ktoś mi może powiedzieć jak usunąć z decyzji [ i zastąpić go (
dokładnie o to mi chodzimała mii pisze:zapewne chodzi o to jak wprowadzic nawias zwykły nie kwadratowySYGNITY pisze:przepraszam, ale nie rozumiem tego zdania. możesz napisać jaśniej?melka pisze:Czy ktoś mi może powiedzieć jak usunąć z decyzji [ i zastąpić go (
pozdrawiam
W którym miejscy ten adres wprowadzasz? przed chwla zalogowałem sie na SR zmieniłem na liście osób adres przelogowałem sie na FA i jest tam juz zmieniony adres- czyli prawidłowogasiak pisze:zmieniłam adres w FA, a w ŚR po staremu adres i też trzeba zmieniać ...
To akurat nic nowego Shift+ enter jest to jedna z podstawowych funkcji każdego edytora tekstu.MilenaMilena pisze:Witam.
Proszę o informację - jak wyłączyć to pierwotne formatowanie. przeczytałam na forum że można w ten sposób edytować decyzję, ale tak czy inaczej szybciej jest robić to w wordzie, bez korzystania z tej opcji.
Dodam jeszcze że w zwykłej edycji - jeśli chcecie zacząć kolejne zdanie od nowej linijki używajcie zamiast samego "enter" -- "enter i shift", wówczas nie będzie odstępu między akapitami:) taka informacja dla niezorientowanych
pozdrawiam
Milena