UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 31 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 18 wrz 2015, 9:08

będzie jakaś poprawka co do FA chodzi mi o informacje o planie wypłat do komornika :)
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Katar
Awatar użytkownika
Referent
Od: 08 kwie 2014, 11:27
Zajmuję się:

Napisano: 18 wrz 2015, 11:04

Czy jest możliwość dodania do programu własnego obrazka?
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Katar
Awatar użytkownika
Referent
Od: 08 kwie 2014, 11:27
Zajmuję się:

Napisano: 18 wrz 2015, 11:05

Nie przyznaje dodatku z tytułu urlopu w nowych decyzjach. Trzeba całą decyzję robić ręcznie.
Ale co jest lepsze, nie mogę zatwierdzić decyzji które mają dodatek z tytułu samotnego wychowywania, wyrzuca błąd. Próbowałam na różne sposoby i nic. To są dopiero jaja.
karo11

Napisano: 18 wrz 2015, 11:22

u mnie
1. przy wydruku decyzji jak mam więcej niż jeden dodatek na dojazd tylko to w orzekam przyznać i są wymienione świadczenia pojawiają się jakieś dziwne rzeczy pomiędzy słowami, i niby jak otworzę decyzje z edycja jest ok ale jak drukuje to pojawiają się dziwne hasła pomiędzy wyrazami
2. mam osobę która teraz pobiera świadczenia na konto - zmiana sposobu wypłaty była w trakcie roku i teraz przyznało mi gotówkę, chciałam zmienić na liście osób modyfikując ale było konto i nie zaktualizowało decyzji, że wypłata na konto więc ręcznie musiałam zmieniać plan wypłat
zasiak

Napisano: 18 wrz 2015, 11:22

karo11 pisze:Nie przyznaje dodatku z tytułu urlopu w nowych decyzjach. Trzeba całą decyzję robić ręcznie.
Ale co jest lepsze, nie mogę zatwierdzić decyzji które mają dodatek z tytułu samotnego wychowywania, wyrzuca błąd. Próbowałam na różne sposoby i nic. To są dopiero jaja.
a jaka jest treść komunikatu?
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 18 wrz 2015, 11:39

"błąd w trakcie automatycznego tworzenia decyzji" prosze decyzję utworzyć ręcznie
annaaa

Napisano: 18 wrz 2015, 12:54

Jak można poprawić wydruk listy wypłat, głównie chodzi mi o wydruk listy do kasy. Jak poszerzyć kolumny, aby lista zajmowała całą stronę, a nie tylko jej fragment.
Może już ktoś to robił?
AnnaMeni

Napisano: 18 wrz 2015, 12:59

to wy w ogóle pracujecie na tym programie, bo ja co zacznę to się nie da, a jak się dodzwoniłam to mi powiedzieli - w następnej poprawce,
olli

Napisano: 18 wrz 2015, 13:22

@AnnaMeni zmodyfikuj sobie szablon wydruku, możesz poszerzyć kolumny, zmniejszyć, zmienić czcionki i inne
aannaaa

Napisano: 18 wrz 2015, 13:23

wydruk decyzji o SP, faktycznie po słowie "przyznać:" jest pustka :|
aannaaa

Strona 31 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x