W jaki sposób potwierdzacie odbiór kart?

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
Kasia~~

Post autor: Kasia~~ »

naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: W jaki sposób potwierdzacie odbiór kart?

Post autor: naitsyrk85 »

Po moim zgłoszeniu został przygotowany wydruk z miejscem na datę oraz podpis, wchodzę w zarządzanie kartami odfiltrowuję partie kart wysłanych do gminy drukuję listę i na tej liście osoby się podpisują.

początkowe założenie mieliśmy inne, poniewaz nie było wiadomo, czy zmodyfikują wydruk wiec zamówiliśmy pieczątki gdzie było miejsce na podpis ilość kart oraz datę
Kasia~~

Dzięki bardzo. Fajna sprawa ten wydruk, a ja zastanawiałam się nad jakimś druczkiem odbioru - a tu problem z głowy:) Pozdrawiam.
GopsikKDR

Post autor: GopsikKDR »

A ochrona danych osobowych??
U nas podpisują oświadczenie, której jest później podpinane do wniosku.
Gość

Post autor: Gość »

jeśli chodzi o ochronę danych osobowych to wytnij sobie pasek na jedną lub dwie pozycje i będziesz przesuwać w dół :)
Kasia~~

ale nie trzeba robić wydruku całej listy (z wszystkimi kartami przekazanymi do gminy) można zrobić wydruk danej rodziny , danej osoby jak Kto chce możliwości akurat nie brakuje.
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: naitsyrk85 »

Powiadomieni9e SMS nei dziła jeszcze, będzie uruchomione od jutra lub poniedziałku, liczy sięata rejestracji odbioru paczki w systemie, wiec jak ktoś otrzyma to proponuję sie wstrzymać z rejestracją, u mnie niestety będzie trzeba dzwonić do 50 rodzin ponieważ mówiliśmy że mają czekać na sms :)
ODPOWIEDZ