w jakim terminie komisja - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 28 lip 2009, 14:18

jaki jest czas na zwołanie komisji po wpłynieciu wniosku o wydanie zezwolenia. jaka ustawa to określa?
~teresa

Napisano: 30 lip 2009, 14:02

Komisja powinna działać systematycznie. Możecie określić to w regulaminie pracy komisji. Np posiedzenia dwa razy w miesiącu ( drugi i czwarty czwartek w miesiącu) Zależy od wielkości gminy. Może raz w miesiącu. Taki regulamin wprowadzasz zarządzeniem burmistrza np. razem ze składem komisji. Reszta z KPA : protokół, notatka, zaproszenie na posiedzenie komisji.
~Danka

Napisano: 31 lip 2009, 23:21

Postępowanie o leczenie odwykowe komisji nie jest postępowaniem administracyjnym do któregp stosuje się KPA, gdyż postępowanie nie kończy się decyzją ani postanowieniem. Takie postępowanie jest przygotowawczym do złożenia wniosku w sądzie o nałożenie obowiązku leczenia.
~Waldek

Napisano: 05 maja 2010, 16:00

od niedawna jestem Przewodniczącą GKRPA i mam mały kłopot. Nie mam pojęcia jak napisać postanowienie o umorzeniu postepowania o przymusowe leczenie. Np. mój delikwent pija alkohol, ale jest osobą samotną, bezdzietną i bardzo spokojną. wyślijcie mi proszę przykład takiego postanowienia adres: [email protected]
dziękuję
~milena1000

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x