Czy Ty naprawdę nie możesz zrozumieć, że jak najbardziej zgodnie z przepisami mogę żądać praktycznie wszystkiego co pozwoli mi na prawidłowe poprowadzenie postępowania, a nawet wzywać świadków i zbierać od nich zeznania, powoływać biegłych itd. ? Kpa stary, Kpa. Nie pracujemy tylko na USR/UZDO.Gość pisze:Pracownik żądający coś więcej, przekracza swoje uprawnienia.
Iks pisze:Czy Ty naprawdę nie możesz zrozumieć, że jak najbardziej zgodnie z przepisami mogę żądać praktycznie wszystkiego co pozwoli mi na prawidłowe poprowadzenie postępowania, a nawet wzywać świadków i zbierać od nich zeznania, powoływać biegłych itd. ? Kpa stary, Kpa. Nie pracujemy tylko na USR/UZDO.jGość pisze:Pracownik żądający coś więcej, przekracza swoje uprawnienia.
Młody, możesz żądać, ale w ramach zapisów ustawy, której dotyczy dana sprawa. Jeżeli robisz inaczej, przekraczasz swoje uprawnienia.
https://www.polskieustawy.com/act_index.php?act=KPA
Gość pisze:możesz żądać, ale w ramach zapisów ustawy, której dotyczy dana sprawa
Młody, Ty się kompromitujesz. Masz chyba kłopot swojego ego. Nadgorliwość jest niekiedy gorsza od faszyzmu.Iks pisze:Gość pisze:możesz żądać, ale w ramach zapisów ustawy, której dotyczy dana sprawa
No weź się nie kompromituj. Wtedy stosowanie KPA byłoby kompletnie zbędne. I nie przekraczam swoich uprawnień, o których zresztą nie masz zielonego pojęcia.