W Polsce też działaja - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 21 gru 2012, 23:15

jak zdarta płyta - w kółko to samo.
zapytaj olo dlaczego nie ma reakcji jak dzibar wypisuje o ludobójstwie i mordach?
~oko

Napisano: 21 gru 2012, 23:50

olo bolo świąteczny oszołom i pisuludek
~ja 2

Napisano: 22 gru 2012, 11:44

~~oko to, że ty nie widzisz to nie potwierdza faktu, że tak sie nie dzieje;
ludziom któtkowzrocznym i ślepym trudno dojrzeć to co widzą ci, ktorzy sa bardziej otwarci i wyczuleni na potrzeby innych oraz
wrażliwi na jekiegolwiek dewiacje i patologie ( to kwestia wielu umiejetności i doswiadczenia - przez skromnosc nie wymienie bo zarzucisz mi samoreklamę)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 22 gru 2012, 12:00

Fakt, że mnie nękasz i prześladujesz~~oko swoimi pejoeatywnymi komentarzami równieź dowodzi, ze twoje intencje w stosunku do mnie nie są czyste i prowadzisz jakąś grę,
Obłudę twoja prędzej czy później równieź naświetlę więc to tylko kwestia czasu jak długo będzieszmi go zajmował wbrew mojej woli bo co innego kulturalnie wymieniać zdania i poglądy, a co innego deprecjonować i ukazywać w pejoratywnym świetle konwersarza aby siebie wywyższyć ( zdrowa rywalizacja jest dobra, ale robienie fermentu kiedy się czegos nie rozumie i nie jest się w stanie pojac bo posiada sie nie dośc umiejętności lub wiedzy - to powinno być pietnowane i od razu dostrzegane przynajmniej przez pracownikow socjalnych ( którzy przecież sa szkoleni w zakresie komunikacji werbalnej i niewerbalnej oraz NLP , a przynajmniej powinni miećwiedze o tym, ze cos takiego istnieje)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 22 gru 2012, 12:14

ja twierdzę tak jak ty:
\"( zdrowa rywalizacja jest dobra, ale robienie fermentu kiedy się czegos nie rozumie i nie jest się w stanie pojac bo posiada sie nie dośc umiejętności lub wiedzy - to powinno być pietnowane i od razu dostrzegane przynajmniej przez pracownikow socjalnych ( którzy przecież sa szkoleni w zakresie komunikacji werbalnej i niewerbalnej oraz NLP , a przynajmniej powinni miećwiedze o tym, ze cos takiego istnieje)

--
Dzidka \"

niestety to ty robisz ferment, nie rozumiesz, nie jesteś w stanie pojąć, masz nie dość umiejetności i wiedzy MOIM ZDANIEM - I DLATEGO ZGODNIE Z TWOJĄ ZASADĄ: \" to powinno być pietnowane i od razu dostrzegane przynajmniej przez pracownikow socjalnych\"

TUDZIEŻ DOSTRZEGAM...
POZA TYM - JEŚLI PRODUKUJESZ SIĘ NA TYM FORUM TO W NOSIE MAM, ŻE JEST TO :\"wbrew mojej woli \" - CHCĘ TO PISZĘ NIE TO NIE, WYCIĄGNIJ DZIBAR WNIOSKI RÓWNIEŻ Z WYPOWIEDZI INNYCH, ZDAJE SIE ŻE SPORO CIĘ TU \"PRZEŚLADUJE I NĘKA\"
dobra rada - daj sobie spokoj z tymi wklejkami i durnowatym wymądrzaniem się Zdzisławo
ja tam sobie durnowato wypisuję, a to nie jest dla mnie żaden problem i twoje reakcje to też nie moje problemy ale twoje
~oko

Napisano: 22 gru 2012, 12:24

~~oko nie emocjonuj sie tak bo złośc pięknosci szkodzi, a twoja opinia pozostanie tylko twoja opinią i wcale nie odbieram ci prawa do niej, tyle tylko, że to co wychodzi z moich ust nie parafrazuj przypisujac sobie dodając od siebie \"zgadzam się i nie\"
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 22 gru 2012, 13:07

a ty mi dzibar możesz...
nie przypisuj innym wlasnych ułomności i emocji
mojej pieknosci nic nie zaszkodzi i nie muszę chodzić w dresach:)))))))))))))
~oko

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x