Ja jeszcze nie pobierałem. Możesz podzielić się jak w cas dodać zakładkę "Monitoring świadczeń"?
szczerze to zastanawiam się czy ona nie pojawiła się dopiero jak ściągnęliśmy raporty (poniedziałek popołudniu) bo wcześniej jej nie było (poniedziałek rano), ale pewności nie mam. My nic nie zrobiłyśmy w kwestii CASuHely0207 pisze:Czy ktoś jeszcze kliknął już pobierz raporty? My tak i wyskoczyło nam do weryfikacji 7 dzieci z czego 4 będą do zwrotu (wszystkich wniosków mieliśmy ok. 800) Jesteśmy ciekawi jak to u was wygląda.
A więc tak najpierw trzeba wejść w minewrze na empatię usługi grupowe potem men sio i na dole po prawej jest wywołaj usługę i należy to wykonać.
Dziękuję, tak zrobiłam, znalazłam wczorajViolla pisze:
A więc tak najpierw trzeba wejść w minewrze na empatię usługi grupowe potem men sio i na dole po prawej jest wywołaj usługę i należy to wykonać.
Potem w minewrze wchodzimy na usługi grupowe wybieramy men sio i tam jest cały ten raport.
Myślę, że nie przez to, bo ja mam już wersję zapłaconą i mam nieaktywne. Myślę, że zrobia to w kolejnej aktualizacji jak będzie cos bliżej ws. wniosków DS.