wezwanie
Re: wezwanie
O akie wezwania Ci chodzi? Pierwszy raz słyszęo uzupełnienie faktur. Czy u Ciebie dajesz najpierw środki finansowe a później żądasz rozliczenia na podstawie faktur ?
uzupełnić to można wniosek i wtedy wzywa się człowieka na podstawie kpa
a w przypadku faktur,to prawdopodobnie w decyzji napisałaś do kiedy należy rozliczyć stypendium
ja nie wzywam
jak widzę,że upływa termin rozliczenia,to dzwonię i przypominam,a jak ktoś ma rozliczenie w nosie,to go już później nie nękam, jego sprawa
dodam,że my umożliwiamy również zakupy bezgotówkowe na tzw. przelew,więc wystarczy tylko wykazać odrobinę dobrej woli o do mnie przyjechać
ale niektórym się po prostu nie chce
a w przypadku faktur,to prawdopodobnie w decyzji napisałaś do kiedy należy rozliczyć stypendium
ja nie wzywam
jak widzę,że upływa termin rozliczenia,to dzwonię i przypominam,a jak ktoś ma rozliczenie w nosie,to go już później nie nękam, jego sprawa
dodam,że my umożliwiamy również zakupy bezgotówkowe na tzw. przelew,więc wystarczy tylko wykazać odrobinę dobrej woli o do mnie przyjechać
ale niektórym się po prostu nie chce
Jak możesz nie nękać jeśli ktoś ma rozliczenie w nosie? To jak w przypadku kontroli wykazesz rozliczenie dotacji bez faktur?
jak ktoś nie przyniesie faktur,to nie wypłacam pieniędzy i zwracam je do kuratorium
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja tak samo. Najpierw faktury, później wypłata. Inaczej bym ludzi się nie doprosiła...
Oprócz wezwanie - Stypendia przeczytaj również:
dzieci umieszczone w placówce wychowawczej
Tablet??
postępowanie przy stypendiach krok po kroku
Decyzję zmieniające - pilne pytanie
faktura
zasiłek szkolny
Decyzje zmieniające
ulga na dzeici wypąłcana przez us
śmierć wnioskodawcy
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziecko u nauczyciela