wielkość gospodarstwa rolnego a śp ? - Świadczenia rodzinne

Strona 5 z 5    [ Posty: 44 ]

Napisano: 04 kwie 2014, 12:22

rolnikom płacilam i płacić będę, tylko śmieszy mnie to. Jak dostawali obszary od rodziców to w aktach wszyscy mają wpiasne\" za dożywotnią opiekę otrzymują nieruchomości grunty itp.
Czyli dostali w spardku po ojcach stanowisko pracy,Dziś wszyscy o zapisie zapomnieli i za chorego rodzica domagają sie pieniędzy od Państwa. Idą na to nasze podatki, a jakie podatki płacą rolinicy?. jeszcze ciągle ulgi dopłaty. Jak ja będę odchodziła na emeryturę, swojego stanowiska pracymogę przekazać dziecku i zagwarantować i dochodu na długie lata, w przypadku rolniow jest inaczej stanowiska pracy-pokoleniowe, przechodzą z ojca na syna itp.
~jakaja

Napisano: 04 kwie 2014, 12:28

jakaja ty G.Ł...............B.I.E znowu coś nie tak, przecież żyjesz z Tego rolnika zastanów się zanim coś napiszesz DU................N.I.U.
~x

Napisano: 04 kwie 2014, 12:42

Ty j.w wyżej nie obrażaj mnie. Wiem co to jest gosp. rolne i jaka tam praca. Za zarobione pieniądze kupiłam sobie 3 ha ziemi nikt mi tego nie dał. Pracuję tam dla przyjemności po dniu pracy spędzonym w świadczeniach rodzinnych. Ale co, czyżby zabolało , zerknęłaś do aktu darowizny a tam rzeczywiście widnieje darowizna wzamian za dożywotnią opiekę, przypomniałam ?.
~jakaja

Napisano: 04 kwie 2014, 16:43

to nie moja bajka, ale ciebie chyba zabolało.
~x

Strona 5 z 5    [ Posty: 44 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x