Witam - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 20 lis 2014, 23:07

Ludzie, ale powiedzcie mi czy da rade przywrócić mnie do tej dziennej klasy,czy już nie? Ja jestem totalnie załamana bo gdzie nie przejde to się ze mnie smieją na mieście że nie zdałam....i po porstu nie moge przestać o tym myślec;( nawet nie wiecie jak mi jest ciężko z tym wszystkim
Witam
agusienka1234
Praktykant
Od: 18 lis 2014, 18:19
Zajmuję się:

Napisano: 20 lis 2014, 23:22

Tylko ze ja nie zdałam 2 raz już :(
Witam
agusienka1234
Praktykant
Od: 18 lis 2014, 18:19
Zajmuję się:

Napisano: 20 lis 2014, 23:22

Trzeba sie bardzo mocno starać żeby nie zdać POPRAWKI. Bez urazy.
Ja też nigdy nie umiałem matmy. Zawsze ledwo przechodziłem z jej powodu z klasy do klasy. Kiedys miałem cztery jedynki na czysto i... przepuścili mnie bo miałem dobre oceny z innych przedmiotów. Moje szczęście że miałem uczciwą nauczycielkę. Mogła mnie przecież udupić.
Wątpię że coś zdziałasz skoro nawet poprawek nie zdajesz.
Adam29

Napisano: 20 lis 2014, 23:28

Musisz to jakoś przeboleć. Jeśli możesz to pisz jeszcze prośby, idź do dyrekcji, błagaj, płacz ale wątpię że się ugną.
A jak z innymi przedmiotami u ciebie? Co to za szkoła?
Adam29

Napisano: 20 lis 2014, 23:39

Z jedną jedynką mogą przepuścić Cię warunkowo- proszę porozmawiać z dyrektorem szkoły ( prosić o warunek - przedstawić swoją sytuację rodzinną ) Proszę porozmawiać jeszcze z pedagogiem i psychologiem szkolnym - może coś wymyślą i pomogą). POWODZENIA
zzzz

Napisano: 23 lis 2014, 23:36

Agusienka 1234 - co u Ciebie słychać?
zzzz

Napisano: 24 lis 2014, 12:42

Agusienko może po prostu skontaktuj się z kuratorium i zapytaj o zasady przenoszenia uczniów bez ich zgody
fiolek

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x